Παρασκευή, 7 Μαρτίου 2014

Το πρόγραμμα της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.Μετά τη διακοπή της προηγούμενης εβδομάδας το πρωτάθλημα της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ συνεχίζεται το Σάββατο με την 20η αγωνιστική.

Οι υποψήφιοι για την ΕΠΣ ΠέλλαςΤρία ψηφοδέλτια διεκδικούν την νίκη στις εκλογές της ΕΠΣ Πέλλας την ερχόμενη Τετάρτη 10 Μαρτίου.
Πρόεδρος  αναδεικνύεται αυτός που θα συγκεντρώσει το 50+1 %. Αν δεν υπάρξει το ποσοστό , αναμετρώνται οι δύο πρώτοι.

Μνημείο υποκρισίας του Δήμου Αλμωπίας .

Αντι απάντησης , τα ρίχνουν όλα στον…επιτηδευματία στον οποίο νοίκιασαν την Κεντρική Πλατεία Αριδαίας και του επιβάλλουν εξοντωτικό πρόστιμο.
 Δήμαρχος και Αντιδήμαρχοι μετά από δέκα μερες αντιλήφθηκαν ότι είχαν παραχωρήσει μόλις 20 τ.μ. για να στηθεί όλο το πανηγύρι στην Κεντρική Πλατεία.

Ανακοίνωση του Συμπαραστάτη του Δημότη για την Κεντρική πλατεία Αριδαίας 


Ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης ,αφού έλαβε υπόψη του τις ερωτήσεις που υποβλήθηκαν προ ημερησίας διατάξεως κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της

Εκδήλωση από το σωματείο «Ενωμένη Ρωμηοσύνη»,
Το σωματείο «Ενωμένη Ρωμηοσύνη», ο σύλλογος Ποντίων Κρύας Βρύσης «Αλέξανδρος Υψηλάντης»,

Βάζουν χέρι και στους πολιτιστικούς Συλλόγους


Αντί η πολιτεία να συνδράμει στην διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων , ψάχνει τερτίπια για να κάνει τον βίο αβίωτο και στους πολιτιστικούς συλλόγους.

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΣΟΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣΣήμερα 8 Μαρτίου τιμούμε τους αγώνες της γυναίκας για ισότητα στα κοινωνικά και ατομικά δικαιώματα.

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας Δημοτικού Συμβούλου Πέλλας


 
Με αίσθημα πολιτικής ευθύνης και προσφοράς προς τους συμπολίτες μου,

Μήνυμα Δημάρχου Σκύδρας για την Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτ.).
Ο Δήμαρχος Σκύδρας Γιώργος Χοΐδης χαιρετίζει την παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας με το ακόλουθο μήνυμα:

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΝΕΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΟΙΡΟΤΡΟΦΩΝ

  • Δάνεια με εγγύηση δημοσίου
  • Συμμόρφωση με κανόνες ευζωίας των χοίρων

Το τσούζουν οι μαθητές των ΠρομάχωνΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΡΟΜΑΧΩΝ!

Στην …σέντρα Α. Γιούρος και Α. Αντωνίου

Την Δευτέρα 10-3-2014 στην Πέλλα τηλεόραση και στην αθλητική εκπομπή «Στην Σέντρα» με τον Γιώργο Χατζηχρήστο και Γιάννη Μίγγα 

Διόρθωσαν την σύμβαση με την Δημοσιογράφο στον Δήμο Αλμωπίας

Διορθωμένη εμφανίζεται σήμερα στη διαύγεια  η σύμβαση με ανεξάρτητη Δημοσιογράφο ως προς τον χρόνο απασχόλησης. Συγκεκριμένα εναφέρεται:


Πήρε προαγωγή ο υποστράτηγος Πέτρος Γεωργίου
Στον βαθμό του Αντιστρατήγου , προήχθη ο υποστράτηγος Πέτρος Γεωργίου ,από το Θεοδωράκι, μέχρι τώρα Διοικητής της 2ας Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού στην ΄Εδεσσα.
Προαγωγή πήραν ακόμα οι υποστράτηγοι :


Η αξιοποίηση του γεωθερμικού πεδίου Προμάχων είναι από τις πρώτες προτεραιότητες ως νέα δημοτική αρχή . ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΔΡΕΑ ΚΟΓΙΟΥ


Όταν έχεις τέτοιους φίλους, τι να τους κάνεις τους εχθρούς.         Αγωνιστική  Συνδικαλιστική  Παράταξη                                                                           
Ιδιωτικών  Υπαλλήλων-Εμποροϋπαλληλων (Α.Σ.ΠΑ)                                                                                                                           ΚΛΑΔΙΚΟΥ     ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ        ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Αλυσίδες για το χιονοδρομικό 
Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ανά Αστυνομική Διεύθυνση, έχει ως εξής:

Εγκαίνια έκθεσης αφιέρωμα στη δημιουργικότητα των γυναικών

Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας διοργανώνει την έκθεση «Παράθυρα», με έργα ζωγραφικής της Μαρίας Κοσσίνη-Ζάχου και ποίησης της Ιωάννας Αμπατζή. Η έκθεση αποτελεί ένα αφιέρωμα στη γυναικεία δημιουργικότητα και διοργανώνεται με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

Οι αλλαγές που επιφέρει στη λειτουργία των Ο.Τ.Α. 

ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ

7-21