Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Ανακοίνωση του Συμπαραστάτη του Δημότη για την Κεντρική πλατεία Αριδαίας



 


Ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης ,αφού έλαβε υπόψη του τις ερωτήσεις που υποβλήθηκαν προ ημερησίας διατάξεως κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της
4-3-2014, σχετικές με τη νομιμότητα παραχώρησης της χρήσης της Κ.Πλατείας Αριδαίας σε επιτηδευματία εκμετάλλευσης λούνα-παρκ, ζήτησε με το υπ’ αριθμ 12/5-3-2014 έγγραφό του από τον Δήμαρχο Αλμωπίας και τις αρμόδιες υπηρεσίες να του γνωστοποιήσουν, αφού πρώτα διενεργηθεί εκ μέρους της τεχνικής υπηρεσίας αυτοψία , αν παραβιάσθηκαν οι όροι χορήγησης της υπ΄αριθμ 2/25-2-2014 άδειας παραχώρησης για την εγκατάσταση αποκριάτικων παιχνίων από τον επιτηδευματία και σε θετική περίπτωση να ληφθούν όλα τα νόμιμα  αναγκαστικά μέτρα σε βάρος του.
  Η Τεχνική Υπηρεσία μου γνωστοποίησε εγγράφως ότι μετά από επιτόπια αυτοψία διαπίστωσε ότι παραβιάσθηκαν εκ μέρους του επιτηδευματία οι όροι της υπ΄αριθμ 2/25-2-2014 αδείας ,όσον αφορά την καταληφθείσα έκταση.
  Επειδή σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.1080/80 προβλέπεται ότι σε περίπτωση διαπίστωσης παραβίασης των όρων της χορηγηθείσας αδείας ,αυτή ανακαλείται και επιβάλλεται  σε βάρος του επιτηδευματία πρόστιμο ίσο με το διπλάσιο του ποσού που αντιστοιχεί .
 Επειδή διαπιστώθηκε η εν λόγω παραβίαση των όρων της αδείας .
Προτείνω να ανακληθεί αυθημερόν η υπ΄αριθμ 2/25-2-2014 άδεια παραχώρησης κοινόχρηστου χώρου και να καταλογισθεί το κατά νόμο πρόστιμο και σε περίπτωση μη καταβολής να βεβαιωθεί το ποσό όπως προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία.
                    Ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης  


                                     Σταύρος Κλεισούρης

10 σχόλια:

  1. ΡΕ ΚΛΕΙΣΟΥΡΗ Ο ΑΝΘΡΩΩΩΩΠΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙΙΙΙΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ Ο ΣΚΟΤΩΝΩ, Ο ΝΟΜΟΣ, Ο ΑΡΤΑΝΙΑΝ ΕΓΩ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΩ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧ0
    ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΑΠΑ...........Σ. ΓΡΑΦΕΙΣ., ΑΛΛΑ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    αλλα ρε μεγαλε τι καρεκλα ειναι αυτη ,,,, τι χερια δεμένα.......τι υφος ....... βρεεεεεεεεεεεεεε
    λίγη ταπεινότητα δεν βλάπτει ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κλεισουρη ο Θεος βλεπει!!!!
    Δεν εισαι Δικαστης....ΕυΧομαι να βρεις το σωστο δρομο στη ζωη σου......
    Μακαρι να φυγεις απο αυτην τη θεση και να ησυχασουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε σταυρακι αιντε στο σπιτακι σου καυμενε...αρκετα και με σενα....μας ζαλισες φιλαρακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν φταίει ο Σταυρος αλλα εσεις και ξερετε τους λόγους .............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σημασία, κύριε, έχει αυτό που πιστεύουν οι άλλοι για σένα και όχι αυτό που πιστεύεις εσύ για τον εαυτό σου. Κοίτα λίγο γύρω σου και αφουγκράσου την τοπική κοινωνία. Ξέφυγε από τον περίγυρό σου και προσγειώσου ταπεινά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρηκατε εναν ελευθερο επαγγελματια και πρεπη να τον γ..........................τε....
    Οι ανικανοτητα σας μονον σε τετοιους δρομους οδηγη τις αποφασης σας Δεν ειναι τυχαιο που οδηγηθηκαμε σε αυτα τα χαλια/////////////////// Συμφωνω απολυτα με τον 1.59 10.46 και 8.55.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε Κλεισούρη αφού τον έκαψες τον καημένο τον επιτηδευματία, τώρα θα μας τα πεις και για την παράβαση καθήκοντος αυτού που κάνει ότι του καπνίσει. Και κοίτα μην βρεις πάλι κανέναν καημένο υπάλληλο και τον περνάς ΕΔΕ και πειθαρχικά. Αυτό κατάλαβες ότι πρέπει να κάνεις μετά τις βολές στο δημοτικό συμβούλιο; Εχεις επιλεκτική μνήμη, επιλεκτική δικαιοσύνη, επιλεκτική προβολή συγκεκριμένων θεμάτων, όπως συμφέρει πάντα την δημοτική πλειοψηφία. Αυτοί που παραχώρησαν την πλατεία που γλεντούσαν τις απόκριες, δεν πέρασαν από κει; Πλάκα μας κάνεις. Ποιον κοροιδεύετε όλοι σας;
    Και φυσικά το θέμα δεν είναι η παραχώρηση και ο τρόπος που έγινε και γίνατε όλοι σας ρόμπα. Αλλά το θέμα είναι η διαφάνεια σας, η νομιμότητα σας και ότι είστε καλύτεροι από τους προηγούμενους απλά και μόνο στην φαντασία σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν ντρέπεσαι ρε συμπαραστάτη; Για ποιούς νόμους μιλάς; γι αυτούς που τηρείς εσύ; άντε άδειασε την καρέκλα γιατί θα φας το κεφάλι του Πασόη. Αλλά δεν φταίς εσύ, αλλά αυτός που σε τοποθέτησε σ άυτή την θέση. Εσύ ήσουν για συμπαραστάτης προβάτων!!! χα, χα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ. ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΟΥΦΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ? ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ? ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ? ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ.
    Υ Π Α Λ Λ Η Λ Ο Σ. Υ Π Α Λ Λ Η Λ Ο Σ. Υ Π Α Λ Λ Η Λ Ο Σ. Υ Π Α Λ Λ Η Λ Ο Σ.
    ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ? Υ Π Α Λ Λ Η Λ Ο Σ..
    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ. ΑΥΤΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΑΠΛΩΣ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ. ΟΠΩΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ. ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΟΡΟ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλιστα. Υπάλληλος!
      Δηλαδή ο Δήμαρχος υπογράφει ότι να `ναι. Δεν αποφασίζει.
      Και άντε υπογράφει οτιδήποτε του πάνε οι κακοί υπάλληλοι, δεν είδε ότι γράφει 20 τετραγωνικά να το σκεφτεί λίγο το πράγμα.
      ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.
      Θα τα ρίξουν όλα σε άλλους.

      Διαγραφή

(3)