Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Όταν ο ΠΑΣ Ξιφιανής ήταν ακόμα ΑΡΗΣ…



Ιστορική φωτογραφία από τον Μορφωτικό Σύλλογο Ξιφιανής

Όνειρο ζει



Φτάνει Ιορδάνη!

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ του ΚΚΕ στον Πεζόδρομο των ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ



 

      Το ΚΚΕ πραγματοποίησε την προεκλογική του συγκέντρωση στην Πλατεία ΕΠΟΝ ( πεζό-δρομος ) με ομιλητή τον Ουγγρίνο Αλέκο, επικεφαλής του ψηφοδελτίου του στην Πέλλα.



      Στην ομιλία του ο Ουγγρίνος Αλέκος επισήμανε ανάμεσα σε άλλα :

Αγώνας ταχύτητας για την επούλωση των πληγών σε Νεάπολη και Συκιές…




● Πυρά της διοίκησης του δήμου Νεάπολης-Συκεών κατά των Οργανισμών κοινής ωφέλειας, στις οποίες επιρρίπτονται ευθύνες για τις ζημιές από τις βροχοπτώσεις






Προτάσεις Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για νέο Οργανισμό.



 


Ο   με την οποία μεταξύ άλλων ζητά να μη συνηγορήσουν στον νέο οργανισμό της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Συγκεκριμένα αναφέρουν :

Απλήρωτοι εκπαιδευτικοί






Ανακοίνωση από το  Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Έδεσσας και Αλμωπίας 

Σε «ρυθμό» εκλογών οι υπηρεσίες της Π.Ε. Πέλλας





Έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία της η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και η αρμόδια Διεύθυνση Διοικητικού – Οικονομικού που είναι υπεύθυνη για τη διεξαγωγή των εθνικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου.

Εξιχνίαση απάτης στην Έδεσσα




    Σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας,

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΤΡΙΑΣ «ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΟΥΓΙΑΝΝΙΔΗΣ-ΛΙΛΗΣ»



Ο σύλλογος καθηγητών, οι μαθητές και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου Πετριάς «Χρήστος Στουγιαννίδης-Λίλης» ευχαριστούν τον κ. Στουγιαννίδη Ιωάννη, κάτοικο Πετριάς και εγγονό του ονοματοδότη,

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ



 Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Πρόγνωσης Καιρού που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α: 23/2015) και ισχύει από σήμερα Τετάρτη 09 Σεπτεμβρίου 2015

Δ.Ι.Ε.Κ ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ




Το Δημόσιο Ινστιτουτο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΔΙΕΚ του Γενικού Νοσοκομείου Έδεσσας, προκειμένου να προβεί στην εγγραφή 30 (τριάντα) Μαθητών-τριών για το Σχ. Έτος 2015-16,σύμφωνα με το άρθρο 58 του Ν.4316/2014 (ΦΕΚ 270 Α'),την αριθμ.24571/2015 Απόφαση Υπουργείου Υγείας «Ίδρυση Δημόσιων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ)» (ΦΕΚ 1553 Β').

Μεγάλη τιμητική διάκριση για το 5ο Νηπιαγωγείο Αριδαίας,





 Συμμετέχοντας στο πρόγραμμα «τα δικαιώματα των παιδιών στην τάξη και την πράξη»  η unicef ανήρτησε το πρόγραμμα που υλοποίησε το Νηπιαγωγείο το σχολικό  2014-2015 πρώτο στην κεντρική της σελίδα(βλέπε σύνδεσμο https://www.unicef.gr/ )
 

Καταγγέλει τους διαπλεκόμενους ο Λαφαζάνης





Για μεθοδευμένη επιχείρηση φίμωσης της Λαϊκής Ενότητας κατήγγειλε την υπηρεσιακή κυβέρνηση ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, στην εισαγωγική του ομιλία κατά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ, όπου παρουσιάστηκαν οι θέσεις της «Λαϊκής Ενότητας», ενόψει των εκλογών της 20ης Σεπτέμβρη.

Αστοχία «γαλάζιου» σποτ: Η ΝΔ «κόβει» τη ζωή της Λίνας ...





ΓΚΑΦΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΣΑΪΝΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ

Γιάννης Σηφάκης : Το παραγωγικό αναπτυξιακό σχέδιο για την Πέλλα που πρέπει να υλοποιήσει η νέα κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ






Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Πέλλα σε ξενοδοχείο των Γιαννιτσών. Ακολούθησαν ερωτήσεις από τους παριστάμενους δημοσιογράφους στους υποψήφιους βουλευτές.

Στην Πέλλα ο Ευριπίδης Στυλιανίδης



ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ

(3)