Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

Πωλείται λέβητας Πέλλετ


ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΠΑΡΗΣ ΠΟΖΟΥΚΙΔΗΣ ΣΤΟΝ «Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ» ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ


Το Δ.Σ.  του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την συνέχεια της συνεργασίας με τον Πάρη Ποζουκίδη,

Με την Εθνική ομάδα η Μαρία Γεωργιάδου, του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας


 

Η Μαρία Γεωργιάδου, αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας

Απαγόρευση κυκλοφορίας στο Σέιχ Σου από σήμερα λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς
Την απόφαση να απαγορευθεί η κυκλοφορία πεζών και τροχοφόρων κάθε είδους, στο δάσος του Σέιχ Σου, λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς, έλαβε η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολητικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου.

Λουντέμεια 2019


«Ζητούνται 750 εκατ. ευρώ σε 45 ημέρες»...


Ο Χατζηδάκης μάς προσδιόρισε τις απαιτήσεις και τις... θυσίες για τη ΔΕΗ...

Ανάγκη αυστηρής τήρησης μέτρων βιοασφάλειας σε εμπορικές και μη εκμεταλλεύσεις χοίρων


 

Από  το Τμήμα Υγείας Ζώων και Κτηνιατρικής Αντίληψης, Φαρμάκων και Εφαρμογών (Υ.Ζ. και Κ.Α.Φ.Ε.) της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής:

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΟΪΤΣΗΣ ΣΤΟΝ «Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ» ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝΤο Δ.Σ. του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών ανακοίνωσε ότι  και την νέα αγωνιστική χρονιά θα έχει  στο αγωνιστικό ενεργητικό της ομάδας τον Κωσταντίνο Στόιτση.

Κύπελλο Ελλάδας: Τα ζευγάρια της πρώτης φάσηςΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ –ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ

Διενεργήθηκε στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας η κλήρωση της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2019-20, οι αγώνες της οποίας θα διεξαχθούν στις 25 Αυγούστου. Τα ζευγάρια που αναδείχθηκαν ανά ζώνη, είναι τα ακόλουθα:

54 οχήματα για τις ελεγκτικές υπηρεσίες του ΥπΑΑΤ σε όλη την ΕλλάδαΣτην ενίσχυση των ελεγκτικών μηχανισμών των υπηρεσιών του προχώρησε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με την προμήθεια (με τη μέθοδο leasing) 54 αυτοκινήτων.

Σεισμοί 4,6 και 3,6 Ρίχτερ...


...σε Ιόνιο και Αιγαίο...

Σεισμός 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ  στο Ιόνιο πέλαγος έγινε αισθητός περίπου στις 00:40 απόψε σε περιοχές της...

Μια ακόμα κωλοτούμπα...Την αυστηρή εφαρμογή της συμφωνίας των Πρεσπών και μάλιστα με την εποπτεία και της Βουλής θέλει τώρα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, που προεκλογικά υπήρξε διαπρύσιος πολέμιός της. Φυσικά δεν...

(3)