Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014

Γιάννης Σηφάκης : Αναγκαιότητα η ίδρυση υπερκομματικής Δημοτικής Κίνησης στην ΑλμωπίαΜε στόχο ένα διευρυμένο ψηφοδέλτιο το  οποίο θα απαρτίζουν  άνθρωποι που ενδιαφέρονται για τον τόπο και τα κοινά , συνεχίζει τις επαφές και την ανταλλαγή απόψεων  ο Γιάννης Σηφάκης , ο οποίος μέσα στις γιορτές έκανε  σχετική ευρεία δημόσια πρόσκληση . Ο ίδιος , αφουγκραζόμενος και την συντριπτική πλειοψηφία του πολιτών της Αλμωπίας ,κάνει λόγο  την αναγκαιότητα  ίδρυσης μιας  νέας ευρείας δημοτικής κίνησης

ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ στο Nομό Πέλλας
Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι η Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης δια του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων θέτει σε λειτουργία σε όλους τους νομούς της χώρας Σχολές Γονέων. Στο πλαίσιο των Σχολών Γονέων, αναπτύσσονται 5 εκπαιδευτικά προγράμματα.

Τοπικός διαγωνισμός πειραμάτων EUSO 2014 »Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013, στο 2ο Λύκειο Έδεσσας (πρώην «Πολυκλαδικό»), διεξήχθη η προκριματική φάση (για το νομό Πέλλας) του μαθητικού διαγωνισμού πειραμάτων της «12ης Ευρωπαϊκής Ολυμπιάδας Επιστημών - European Union Science Olympiad - EUSO 2014».

Διοργανωτής ήταν το Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστήμων (Ε.Κ.Φ.Ε.) της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, το οποίο στεγάζεται στο κτίριο του 2ου Λυκείου Έδεσσας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ: Λύση για τις αποζημιώσεις δενδροκαλλιεργητών

    Πρόσφορη και ουσιαστική λύση στο θέμα των αποζημιώσεων, που ταλανίζει εδώ και μήνες χιλιάδες δενδροκαλλιεργητές σε ολόκληρη τη χώρα, για τις ζημιές που υπέστησαν πέρυσι οι καλλιέργειές τους από ακραία καιρικά φαινόμενα, τα οποία δεν καλύπτονται ασφαλιστικά από τον ΕΛΓΑ, δίνει η τροπολογία που κατέθεσαν 26 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον βουλευτή Πέλλας κ. Γιώργο Καρασμάνη.

Ξεκινούν οι εργασίες συντήρησης του επαρχιακού οδικού δικτύου της Π.Ε. ΠέλλαςΠολύ έγκαιρα ξεκινούν φέτος οι ετήσιες εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης των φθορών του οδοστρώματος τμημάτων του επαρχιακού οδικού δικτύου της Π.Ε. Πέλλας,

Ορκωμοσία τοπικού Συμβούλου ΚαλλίποληςΤοπικός Σύμβουλος στην Κοινότητα Καλλίπολης του Δήμου Σκύδρας ανέλαβε ο Ιωάννης Καλβουρτζής του Αθανασίου

ΒΡΑΔΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΠΕΛΛΑΙΟ»Με μεγάλη επιτυχία και σε εορταστικό κλίμα ο Αθλητικός Σύλλογος Καράτε Πετριάς «Πελλαίος» πραγματοποίησε χθες, το Σάββατο 11-1-2014, τον πρώτο ετήσιο χορό του και την κοπή της βασιλόπιτας στο οικογενειακό κέντρο «Ο Βασίλης» στο Αρσένι Σκύδρας.

Μεγάλη διάκριση από τους Νέους της Ακαδημίας Γιαννιτσών στην Αθήνα.


Προσθήκη λεζάντας


Είναι υπέροχο   να παίρνεις μέρος  σε ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά τουρνουά  της χώρας ,  όπως το « YOUTH TALENT CUP 2014»

7-21