Κυριακή, 10 Αυγούστου 2014

Ενα συγκινητικό έθιμο στη Σιάτιστα


Οι Καβαλάρηδες της Παναγίας: κάθε Δεκαπενταύγουστο στην Σιάτιστα-

Οι πιθανοί όμιλοι της ΕΠΣ Πέλλας

 Κατά πάσα πιθανότητα οι όμιλοι της ΕΠΣ Πέλλας για την περίοδο 2014-15  θα έχουν ως εξής :


ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Μ.Σ. ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ ‘’ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΡΕΦΗΣ’’Ο Μορφωτικός Σύλλογος Γαρεφειου ‘’ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΡΕΦΗΣ’’ ενημερώνει  ότι έπειτα από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. και των μελών του αποφάσισε να ακυρωθούν όλες οι πολιτιστικές  εκδηλώσεις , αθλητικές  και εικαστικές δραστηριότητες ,λόγο πένθους

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τον θάνατο του Γαρεφειώτη υλοτόμουΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ

ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ Η ΕΞΟΔΙΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ 
ΣΤΟ ΓΑΡΕΦΙ Η ΤΑΦΗ

Το Σκοπιανό περιμένει... το χρέος 

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, στην συνάντησή του, την Τετάρτη 30 Ιουλίου στο υπουργείο Εξωτερικών, με τον απεσταλμένο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μάθιου Νίμιτς

Νέοι προσανατολισμοί για τον Ηρακλή Γαρεφείου και νέο σήμα
Μια καινούργια χρονιά γεμάτη θέληση και ενθουσιασμό για τον Ηρακλή Γαρεφείου έξεκίνησε ήδη.
Νέα παιδιά με όρεξη και πάθος , έχουν ξεκινήσει μια προσπάθεια ανασύνταξης της ομάδας ώστε να κατέβει στο πρωτάθλημα πιο δυνατή και ισχυρή σε σχέση με τις τελευταίες του χρονιές.

Φιλικός Αγώνας του Αλμωπού


Ο Κώστας Καρυπίδης προπονητής στην Αναγέννηση Δωροθέας

Σε συμφωνία με τον Κώστα Καρυπίδη  (ΦΏΤΟ)κατέληξε η Αναγέννηση Δωροθέας μετά από αρκετές συζητήσεις με τον πρώην τεχνικό των Προμάχων.

Εν αναμονή της… λυπητερής από το ρωσικό εμπάργκοOι παραγωγοί ζητούν την προστασία των προϊόντων τους, την ώρα που η Αθήνα αναμένει τις αποφάσεις του Κρεμλίνου και των Βρυξελλών - Σύσκεψη στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης την Τρίτη.

7-21