Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2015

ΟΡΙΣΜΟΙ ΔΙΑΤΗΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ 17 & 18-1-2015
                   
                                                               

Σάββατο 17-1-2015 15.00

Ετοιμάζονται για διαδοχή στη Νέα Δημοκρατία

Ο κύκλος της διαδοχής στην Νέα Δημοκρατία  έχει ήδη αρχίσει. Σχεδόν όλοι σκέφτονται πλέον την επόμενη μέρα. Άλλωστε μόνο τυχαία δεν είναι η υποδοχή  που επιφυλάχτηκε σημερινά δημοσιεύματα στο διαδίκτυο.  στον Κώστα Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη . Χαρακτηριστικά είναι δημοσιεύματα στο διαδίκτυο.

Palmos Analysis: ΜΕΓΑΛΟ προβάδισμα για τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.Πρώτος στην «πρόθεση ψήφου» παραμένει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α., με την “ψαλίδα” της διαφοράς από τη Ν.Δ. να "ανοίγει" στις 6,9 ποσοστιαίες μονάδες, από τις 5,5 στην τελευταία δημοσκόπηση του tvxs.gr.

TO ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ Γ . ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ 
 

Το προσωπικό του Ινστιτούτου Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής Γιαννιτσών (πρώην Ινστιτούτο Κτηνοτροφίας), θα επιθυμούσε δημόσια να ευχαριστήσει θερμά τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, τον κύριο Γ. Καρασμάνη, ο οποίος για άλλη μια φορά στάθηκε δίπλα στα προβλήματα και στις ανάγκες του Ινστιτούτου.

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση προς τιμήν του συντοπίτη συγγραφέα Μάκη Τσίτα.

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Δ. Σ. του Δημαρχείου Πέλλας, στα Γιαννιτσά, η εκδήλωση προς τιμήν του συντοπίτη συγγραφέα Μάκη Τσίτα με αφορμή την πρόσφατη βράβευσή του με το Βραβείο Λογοτεχνίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης 2014 για το μυθιστόρημά του «Μάρτυς μου ο Θεός».

Αλλαγές στην κατανομή των εδρών

Η απογραφή του 2011 επέφερε αλλαγές στην κατανομή των βουλευτικών αλλαγών οι οποίες θα εφαρμοστούν για πρώτη φορά από φέτος.

Κοπή ΒασιλόπιταςΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ν.ΠΕΛΛΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Συνάντηση Γιάννη Σηφάκη με Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας
Ο Γιάννης Σηφάκης, υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας συναντήθηκε με τον Σεβασμιότατο  Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ

Προοδευτικό μέτωπο, κοινωνική αλλαγήΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ  ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΤΖΑΚΡΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣΔημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας,   είναι προγραμματισμένη για  τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 19.00΄ σύμφωνα με τις διατάξεις του αρθ. 65 & 67 του Ν.3852/2010 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ 

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημ. Σχολ. και Νηπ/γείου 
Πολυκάρπης και το Διδακτικό Προσωπικό , ευχαριστούν θερμά την 
φαρμακοποιό Μαρία Σίσκου,

Στο Ν. Πέλλας το Σάββατο ο Π. Καμμένος    Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος το Σάββατο 17 Ιανουαρίου θα επισκεφθεί το Νομό Πέλλας.

ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ του ΚΚΕ σε ΕΔΕΣΣΑ & ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

          Το ΚΚΕ συνεχίζει την προεκλογική δραστηριότητα στην Πέλλα με κεντρικό σύνθημα  :                     Την επόμενη μέρα χρειάζεσαι δυνατό  ΚΚΕ ! Δυνατή λαϊκή αντιπολίτευση, συμμαχία και πάλη για την ανατροπή !

7-21