Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Οι κατάλληλες θέσεις




Κώστα νομίζω ότι είμαστε στις κατάλληλες θέσεις.

ΜΕ ΤΑ ΒΟΣΚΟΤΌΠΙΑ ΑΦΑΝΊΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΊΑ






Αφού ψήφισαν τον νόμο για τα βοσκοτόπια , που στην Πέλλατα περιορίζει στο μισό, τώρα κάνουν συσκέψεις για να λύσουν το πρόβλημα που δημιούργησαν . Τη Παρασκευή έγινε ακόμα μία σύσκεψη ,στην Έδεσσα με μεγάλη συμμετοχή.

Προληπτικές εξετάσεις στην Αλμωπία





Το Κέντρο UNESCO για τις Γυναίκες και την Ειρήνη στις Βαλκανικές Χώρες διοργανώνει την Πέμπτη 25/09/2014 και ώρα 10.30 π.μ. Ενημερωτική Ημερίδα στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για το έργο «EARLY CHILDHOOD CARE

Την Τρίτη η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας



Για την ερχόμενη Τρίτη στις 4 μ.μ.  είναι προγραμματισμένη η πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ΣΑλμωπίας. Μεταξύ των θεμάτων είναι και ο ορισμός διοικήσεων σε νομικά πρόσωπα και επιχειρήσεις του Δήμου. Τα θέματα:

Τι αλλάζει κατά την εισαγωγή σε Α.Ε.Ι. & Τ.Ε.Ι. από το ερχόμενο έτος

Τι αλλάζει κατά την εισαγωγή σε Α.Ε.Ι. & Τ.Ε.Ι. από το ερχόμενο έτοςΤην πρόθεση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων να εισαχθεί το μάθημα της Πληροφορικής στις Πανελλαδικές εξετάσεις επανέλαβε από τη Βουλή, ο Υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων, Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος.
Ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ



          Την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου στις 4:00μ.μ συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας,  για συζήτηση και λήψη αποφάσεων σύμφωνα με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:          

ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ


Από τον Δήμο Αλμωπίας γίνεται γνωστό ότι:
Το Κέντρο UNESCO για τις Γυναίκες και την Ειρήνη στις Βαλκανικές Χώρες διοργανώνει την Πέμπτη 25/09/2014 και ώρα 10.30 π.μ. Ενημερωτική Ημερίδα στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για το έργο «EARLY CHILDHOOD CARE – Παροχή Εναλλακτικών Προσχολικών Υπηρεσιών». Στόχος του έργου είναι η εκπαίδευση των γονέων και η παροχή προληπτικών ιατρικών εξετάσεων σε παιδιά 0 έως 12 ετών που κατοικούν

Άριστο το κλίμα στον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης,ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.





-   Τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός και παρατέθηκε γεύμα από την διοίκηση !

Γιαννιτσών αναμνήσεις






Η φωτογραφία είναι βγαλμένη στην οδό Χατζοπούλου ανάμεσα στις οικοδομές των Καρανικήτα και Ασμανίδη.

Συνάντηση του Δημάρχου Αλμωπίας Δημητρίου Μπίνου




 Με  τον Πρόξενο της Σερβίας Σίνισα   Πάβιτς  συναντήθηκε τη Πέμπτη 18-9-2014  στη  Θεσσαλονίκη ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος.

Εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής σε Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο στα Γιαννιτσά



 


Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών περίπτωση κλοπής σε Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο, που έγινε την 13.09.2014 στα Γιαννιτσά.

(3)