Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Τα Russian Ballet Theater Παρουσιάζουν το αριστούργημα του Pyotr Ilyich Tchaikovsky Η Λίμνη των Κύκνων 


Μπαλέτο κάτω από τα αστέρια!


Παρασκευή 8 Ιουλίου | Έδεσσα

Ανοιχτό Θέατρο Γαβαλιώτισσας


Νέα Διοίκηση στον ΦΟΑΜε πολύ ευγένεια και αξιοπρέπεια , όπως χαρακτηρίζει τόσα χρόνια την οικογένεια του ΦΟΑ ,διατύπωσαν τα παράπονα τους για την μη γόνιμη στάση της σημερινής δημοτικής αρχής. Στάση που άγγιζε τα όρια μιας περίεργης συμπεριφοράς.

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Αναπτυξιακής Πέλλας Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α. (ΑΝ.ΠΕ.) 

Πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Αναπτυξιακής Πέλλας Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α. (ΑΝ.ΠΕ.) στην αίθουσα συνεδριάσεων του 5ου ορόφου του Διοικητηρίου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ : Ν’ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΒΑΜΒΑΚΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΗΜΑΘΙΑΣ


ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015


ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ...

Πόσους

Μήνυση για το πόθεν έσχες του υπέβαλλε ο Αντιδήμαρχος Γ. Σαββίδης

Η δημοσίευση του πόθεν έσχες του Αντιδημάρχου Πολιτισμού Παιδείας και λοιπών αθλοπαιδιών , παιδικών χαρών κλπ του Δήμου Αλμωπίας Γιώργου Σαββίδη ,περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων στην μήνυση που έκανε σε βάρος ιστολογίου  του Ν. Πέλλας.

ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΛΜΩΠΟΥ

Το Δ.Σ. του Αλμωπού Αριδαίας καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της Ευξείνου Λέσχης, την Τετάρτη 29 Ιουνίου και ώρα 20:30 μμ. Τα θέματα της ημερησίας Διάταξης είναι τα ακόλουθα:

Κολυμβητικοί Αγώνες στη Βεγορίτιδα και προσπάθεια για μία άλλου τύπου ανάπτυξη 


Οι Πανελλήνιοι Αγώνες Κολύμβησης Μεγάλων Αποστάσεων στη Βεγορίτιδα για μας δεν ήταν μία απλή διοργάνωση, ήταν ένα στοίχημα με τον εαυτό μας!

Ιατρικός εξοπλισμός στο αγροτικό ιατρείο Προμάχων από την ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας   

Iατρικά μηχανήματα, εξοπλισμό και υλικά απαραίτητα για την λειτουργία του  αγροτικού ιατρείου Προμάχων πρσέφερε τη Πέμπτη αντιπροσωπεία  της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κ. Μακεδονίας , με επικεφαλής τον πρόεδρό της  Λάζαρο Κυρίζογλου.

Τι συμβαίνει με το νερό στην Αριδαία;Ατέλειωτες διακοπές και λασπούρα.

Αίσχος και ντροπή: Στο Αμήν έχουν φτάσει οι κάτοικοι της ΝότιαςΑγανακτισμένοι και οργισμένοι είναι οι κάτοικοι της Νότιας από την συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής Αλμωπίας

(3)