Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015

Πρόγραμμα αγώνων του Σαββατοκύριακου 25 & 26 Απριλίου 2015

Σάββατο  25.04.2015 17.00

Συνάντηση του βουλευτή κ. Σηφάκη Ιωάννη με την προϊσταμένη του καταστήματος ΕΛΓΑ Βέροιας Μαρίνα Παππάγια τον παγετό σε βερύκοκα και δαμάσκηνα και άλλες καλλιέργειες


Ζημιές στα ροδάκινα και τα βερίκοκαΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ Α.Σ. ΓΕΚΟΣΑ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ
Την Κυριακή 19/04/2015 στην Κρύα Βρύση, διεξήχθησαν εκλογές της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ με σκοπό την ανάδειξη της νέας συντονιστικής επιτροπής.

Μετά το τέλος της καταμέτρησης των ψηφοδελτίων εκλέχθηκαν οι κάτωθι :

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ 1967-1974 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΕΣΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΤΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ 


Οικονομική κρίση ,Χρυσή Αυγή διαπραγματεύσεις  με τους Ευρωπαίους και 700 νεκρούς στις θάλασσες τι να γράψεις και τι να θυμηθείς για  τα χρόνια της χούντας μετά από τόσα χρόνια περίπου 48 μιας και τη Τρίτη έχουμε την επέτειο της 21η του Απρίλη.

Στην ΤτΕ τα χρήματα Ο.Τ.Α. και Φορέων Γενικής Κυβέρνησης!

Δημοσιεύθηκε, σήμερα, στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, που υποχρεώνει τους Φορείς Γενικής Κυβέρνησης και τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης α' και β' βαθμού να καταθέτουν τα ταμειακά τους διαθέσιμα και να μεταφέρουν τα κεφάλαια

Πανήγυρις Αγίου Γεωργίου στους Τσάκους


Νέα σύσκεψη για την καλύτερη οργάνωση και δημιουργία Ομάδων Παραγωγών στην Π.Ε. Πέλλας
Νέα σύσκεψη για την καλύτερη οργάνωση και τη δημιουργία νέων Ομάδων Παραγωγών στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα συσκέψεων του Διοικητηρίου.

Αποτελέσματα εκλογών του Το.Συ.Ν. Δήμου Σκύδρας.
 


Αναδείχθηκε το επταμελές όργανο διοίκησης του Τοπικού Συμβουλίου Νέων (Το.Συ.Ν.) Δήμου Σκύδρας μέσα από την εκλογική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, το Σάββατο 18 Απριλίου 2015.

Ημερίδα: «Με ασφάλεια στο Διαδίκτυο»- Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών, Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Συμμετέχει ως εισηγητής ο Δντής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ., Μανόλης Σφακιανάκης

Το Δ.Σ. του Π.Σ. Κλεισοχωρίου 
Η Γενική Συνέλευση του Πολιτιστικού Συλλόγου Κλεισοχωρίου που πραγματοποιήθηκε στις 17 Απριλίου 2015 εξέλεξε το νέο διοικητικό συμβούλιο το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

ΕΚΔΗΛΩΣΗ για τον ΕΠΕΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΥΠΟ & τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ στη ΣΚΥΔΡΑ 

      Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή κόσμου η Τομεακή Οργάνωση  Πέλλας του ΚΚΕ πραγ-ματοποίησε στην Σκύδρα εκδήλωση-συζήτηση με θέμα: "Κομματικός Επαναστατικός Τύπος-Ριζοσπάστης"

7-21