Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Συνάντηση της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου με το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Πέλλας Σπυρίδωνα Διόγκαρη.Στην πρόσκληση της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου να επισκεφθεί το Δήμο Σκύδρας ανταποκρίθηκε ο νέος Αστυνομικός  Διευθυντής Πέλλας Σπυρίδωνας Διόγκαρης.

To MAKEDONIA PALACE του Ιβάν Σαββίδη και την πεντάστερη κουζίνα του επισκέφθηκαν οι Μάγειρες και οι Αρτοζαχαροπλάστες του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣTο πιο εμβληματικό ξενοδοχείο της Βόρειας Ελλάδας επισκέφθηκαν τα τρία τμήματα Chef και Αρτοζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου.

ΤΟΡΙΝΟ και ανακαινισμένο


Γ. Καρασμάνης : Δεν πρέπει να σβήσει η τευτλοκαλλιέργεια στη χώρα μας !

Κατά μέτωπο επίθεση στην κυβέρνηση για τη δραματική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο κλάδος της τευτλοκαλλιέργειας κάνει με ερώτηση που υπέβαλε στη Βουλή ο βουλευτής Πέλλας της Ν.Δ. και πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Καρασμάνης,

Πρακτική εξάσκηση στον ΑΦΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 
ΑΦΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ “Η ΕΝΩΣΗ”

1o χλμ Αριδαίας – Τσάκων, 58400
2384021380
logistirio.afosalmopias@gmail.com


Αριδαία, 01/03/2018

Το καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού μας,Radio Αλμωπία 97.1!
Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη-Παρασκευή

Σε λίγο θα ζητήσουν να τους κάνουν και άγαλμα για το αποχετευτικό


 ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Προκαλούν «ζάλη» τα βουλευτικά προνόμια – Επιδόματα και φοροαπαλλαγές δίχως τέλος

Επιμέλεια: Αντώνης Ρηγόπουλος
Θερμή είναι η συζήτηση που έχει ανακύψει με αφορμή την αποκάλυψη του επιδόματος ενοικίου που λάμβανε η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου.

Κλειστό το χιονοδρομικό από την Αλμωπία
Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης - παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Γυρολόγοι και καταφερτζήδες…

 ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΘΕΟΔΩΡΑ

Υπάρχει μια κατηγορία πολιτικών που ειδικεύεται στις μεταγραφές. Αλλάζει τα κόμματα σαν τα πουκάμισα. Είναι οι γυρολόγοι.

(3)