Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Καλομελέτα και ερχεται




Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Συνάντηση για τον προγραμματισμό κεντρικών εκδηλώσεων εορτασμού των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Μακεδονίας



 


Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση και συμμετοχή των εκπροσώπων των τοπικών αρχών, φορέων και συλλόγων στο κάλεσμα που τους απηύθυνε ο Αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Θεοδωρίδης ενόψει του προγραμματισμού κεντρικών εκδηλώσεων για την επέτειο των 100 χρόνων

Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αλμωπίας



Συνεδριάζει τη Δευτέρα  16η Ιουλίου 2012  ώρα 14.00΄ στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας  η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας για να  συζητήσει και να πάρει αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Χορευτική βραδια από τον ΠΑΣ και τον Μ.Σ. Ξιφιανής


Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ -ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΙΦΙΑΝΗΣ<<ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ>> Σας Προσκαλούν στην 1η Χορευτική Εκδήλωση που Διοργανώνουν το Σάββατο 28 Ιουλίου 2012 στις 21:00 στο Προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Ξιφιανής. 

Επίσκεψη Αυσταλών στο Δημαρχείο στην Αριδαία





Μεταπτυχιακοί φοιτητές και καθηγητές του προγράμματος σπουδών στην Ελληνική Γλώσσα και Πολιτισμό από το Πανεπιστήμιο του Darwin της Αυστραλίας συναντήθηκαν σήμερα Παρασκευή 13 Ιουλίου με τον Δήμαρχο Αλμωπίας Δημήτρη Πασόη.

Πορίσματα κατά της Δημοτικής Αρχής Αλμωπίας από τον Συμπαραστάτη του Δημότη






Πορίσματα με εμφανή σημεία κακοδιοίκησης και μη τήρησης της κείμενης νομοθεσίας ,περιλαμβάνουν τα πορίσματα του Συμπαραστάτη του Δημότη Σταύρου Κλεισούρη ,που ερευνά παράπονα και καταγγελίες πολιτών και φορέων που υποστηρίζουν ότι η Δημοτική Αρχή δεν τήρησε τις νόμιμες διαδικασίες .

Ιερά Πανήγυρις Χρύσας

Πανηγυρις Δωροθέας

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

ΆΡΘΡΟ του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ Βουλευτή Πέλλας

To κουνούπι τίγρης έκανε την εμφάνιση του σήμερα στην Αριδαία ???

 
διαθέτοντας τις γνωστές ρίγες και τα χαρακτηριστικά που ξέρουμε για τα κουνούπια τίγρης,

Απάντηση Δημάρχου ΄Εδεσσας για το εστιατόριο των Καταρρακτών




Τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε στον τοπικό τύπο ένα όψιμο ενδιαφέρον κάποιων για την τύχη της Δημοτικής Επιχείρησης «Τουριστική Έδεσσας Α.Ε.» (Καταρράκτες). Τα σχετικά δημοσιεύματα αναφέρονται τόσο στον Πρόεδρο της επιχείρησης κ. Πέτρο Πριβαρτιτσάνη, όσο και στον Δήμο Έδεσσας, με διάφορες κατηγορίες και ανακρίβειες.

(3)