Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Κλειστά τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2019,

Αναπτυξιακή Στρατηγική για την Αλμωπία


Γράφει
 ο Γιώργος Τσιώνης 


 
Ο Δήμος Αλμωπίας διαθέτει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να γίνει παράδειγμα προς μίμηση. Δυστυχώς όμως, δεν έχει αναδείξει τα πλεονεκτήματά του και δεν έχει εκμεταλλευτεί πλήρως την προίκα που του έδωσαν οι ανακατατάξεις του «Καλλικράτη» ώστε να αναπτυχθεί με ταχύτατους ρυθμούς.

Θεοφάνεια στην ¨ΟΡΜΑ Με λαμπρότητα 

Κλειστά τα σχολεία στο Δήμο Σκύδρας, την Τρίτη 8/1/2019.Λόγω των προβλεπόμενων χαμηλών θερμοκρασιών

Ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας της Π.Ε. Πέλλας παραμένει σε επιφυλακήΜε αφορμή έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία,  ο μηχανισμός πολιτικής προστασίας της Π.Ε. Πέλλας παραμένει σε επιφυλακή.

ΚΛΕΙΣΤΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


Με απόφαση του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου, κλειστά θα παραμείνουν ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ {Παιδικοί Σταθμοί, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια} την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019, λόγω των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών που σημειώνονται.

Τώρα αλλάζουν και όρια ποταμών τα τσιράκια του Μπίνου
ΙΤΡΕ- ΜΙΤΡΕ που ανήκει τελικά το ποτάμι οέοοοο;

Από την αρχή της θητείας του ο απερχόμενος δήμαρχος Αλμωπίας

Η «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» Μακεδονίας και των Δήμων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τα προβλήματα από την χιονόπτωσηΜετά τα σοβαρότατα προβλήματα και το όσα τραγελαφικά συνέβησαν με τις χιονοπτώσεις στη Θεσσαλονίκη το 2017 (με αποκορύφωμα τη παγκόσμια πρωτοτυπία να παγώσει το αλάτι που χρησιμοποιείται για την αντιπαγική προστασία)

Ο καιρός σήμερα...


Επιδείνωση του καιρού αναμένεται αύριο, Δευτέρα με κυρία χαρακτηριστικά τις κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις, τις χαμηλές θερμοκρασίες, τον πολύ ισχυρό παγετό στα...

(3)