Πέμπτη, 2 Οκτωβρίου 2014

Γκρίζος ΡοκκάςΣπάει τα ρεκόρ η νέα ερμηνεία του τραγουδιού ΚΑΤΑΡΡΕΩ        με εμπνευστή             τον  Γκριζοροκά

Εγγραφές στο εργαστήρι του Εδεσσαϊκού Θεάτρου Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εργαστήρι παιδαγωγικής θεάτρου και θεατρικού παιχνιδιού για παιδιά και εφήβους από το Εδεσσαϊκό Θέατρο.

Ενημέρωση στα Γιαννιτσά για τον καταρροϊκό πυρετό


Όχι χόρτα και μπάζα στους κάδους απορριμμάτων 


Έκκληση απευθύνει προς τους πολίτες ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας του Δήμου Αλμωπίας  Χρήστος Μπάτσης να μη ρίχνουν στους κάδους

χόρτα κλαδιά και μπάζα.

Ευγενική αντιμετώπιση των πολιτών ζήτησε ο Δ. Μπίνος Συνάντηση με τους  υπαλλήλους του Δήμου είχε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος το μεσημέρι της Τρίτης 30 Σεπτεμβρίου.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ
«για την αποκατάσταση του κατώτατου μισθού και του δικαίου της συλλογικής διαπραγμάτευσης και των συλλογικών συμβάσεων εργασίας»

Ανανέωση επαγγελματικών αδειών πωλητών λαϊκών αγορών

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ  όλοι οι κάτοχοι επαγγελματικών αδειών πωλητών λαϊκών αγορών που υπάγονται στην αρμοδιότητα του Δήμου Αλμωπίας,

Τρία χρόνια φυλάκιση σε εργολάβο της Πέλλας για εικονικά τιμολόγια

ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟ ΕΡΓΟ (ΜΗ ) ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ

«ΙΕΡΟΨΕΥΤΗΣ» ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ

ΝΕΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΔΕΣΣΑΣ


Την Τετάρτη 1-10-2014  συνήλθε σε σώμα η νέα γραμματεία της  οργάνωσης μελών ΣΥΡΙΖΑ Έδεσσας, όπως αυτή προέκυψε μέσα από εκλογικές διαδικασίες που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 29-9-2014.

Ημερίδα παρουσίασης έργου «Ψηφιακό Ταξίδι»


Στο Πολιτιστικό Κέντρο της Έδεσσας πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με τίτλο «Ένα σύγχρονο ταξίδι στην Έδεσσα, την πόλη πάνω στο νερό» στην οποία παρουσιάστηκαν τα παραδοτέα του έργου

Το ΚΑΠΗ Έδεσσας γιόρτασε την ημέρα των ηλικιωμένων


Με πολύ κέφι γιορτάστηκε η Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας, η 1η Οκτωβρίου, από το ΚΑΠΗ Έδεσσας στο Κέντρο των Καταρρακτών.

ΣΧΟΛΙΟ «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ» για ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΧΕΤΙΚΟ με το ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΚΥΔΡΑΣ
ΣΧΟΛΙΟ «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ» για ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ                            ΣΧΕΤΙΚΟ με το ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΚΥΔΡΑΣ

     Αντιλαμβανόμαστε το χιουμοριστικό χαρακτήρα της στήλης με τίτλο  "Της πλατείας Συντριβανιού". Δεν είμαστε όμως σίγουροι, ότι ο συντάκτης της, κατανόησε τη στάση της «Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Σκύδρας», στο Δημοτικό Συμβούλιο, σε σχέση με την εφαρμογή πολιτικών που "καταπνίγουν λαϊκά συμφέροντα"

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του ΓΑΣ Έδεσσας.Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ανδρικού τμήματος του ΓΑΣ Έδεσσας, καθώς το Σάββατο 11 Οκτωβρίου ξεκινάει το πρωτάθλημα.

Συνάντηση Δημήτρη Μπίνου με προέδρους τοπικών κοινοτήτων

Με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων συναντήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο Δήμαρχος Αλμωπίας.

7-21