Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Σύσκεψη στην Αριδαία για τα προβλήματα των υλοτόμων




 
ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, αλήθειες κατά το δοκούν και μια δημόσια διοίκηση που ισορροπεί μεταξύ πραγματικότητας και δικαιολογίας συνθέτουν την εικόνα  της ευρείας σύσκεψης που έγινε τη Παρασκευή στο Δημαρχείο στην Αριδαία και η οποία ουσιαστικά αποκρύφτηκε από το σύνολο του τοπικού Τύπου.

Καθαρά Δευτέρα στο Ανω Λουτράκι


Η κύκλος των χαμένων θεσμών και τετραετιών


Ευτέλισαν τον θεσμό του Συμπαραστάτη του Δημότη στην Αλμωπία.

Αλμωπός- Moravac Orion Σερβίας 0-0



Σε φιλικό αγώνα που έγινε στην Αριδαία ο Αλμωπός Αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με την Μόρβατς ,

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Εδεσσας



Την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 18.30΄  πρόκειται να συνεδριάσει  το Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

• Λύση στο θέμα του ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας μετά από συνεργασία Θ. Τζάκρη – Υποδιοικητή 3ης ΥΠΕ



   Με απόφασή του μεταφέρεται προσωρινά ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Σκύδρας και εγκρίνεται άμεσα κονδύλιο για την επισκευή των δύο ασθενοφόρων ιδιοκτησίας Κέντρου Υγείας Αριδαίας

«Καλλιεργώντας τον Εσωτερικό Παρατηρητή Αφυπνίζοντας τον Πραγματικό Εαυτό»



Η Αιμιλία Αξιωτίδου, Οικογενειακή Σύμβουλος – Ψυχοπαιδαγωγός και ο Θοδωρής Κυριάκος,  Διαπροσωπικός Ψυχοθραπευτής θα διοργανώσουν ένα βιωματικό σεμινάριο: «Καλλιεργώντας τον Εσωτερικό Παρατηρητή –  Αφυπνίζοντας τον Πραγματικό Εαυτό», το Σάββατο 30 και Κυριακή 31 Μαίου 2015.

Οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου 21 και 22 Φεβρουαρίου



                           

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.00

“H Ενδοδοντική Θεραπεία Σήμερα”.



Ημερίδα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πέλλας με θέμα

Συνεργασία της Θ. Τζάκρη με τον Διευθυντή του Γ.Ο.Ε.Β. Πεδιάδων Θεσσαλονίκης - Λαγκαδά





    Συνεργασία είχε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Θ. Τζάκρη με τον Διευθυντή του Γ.Ο.Ε.Β. Πεδιάδων Θεσσαλονίκης - Λαγκαδά κ. Β. Χατζηπαππά και τον Προϊστάμενο Διοικητικού του εν λόγω Οργανισμού  Γ. Φετφατζίδη σχετικά με τα προβλήματα που παρατηρήθηκαν κατά την φετινή

Εισοδηματικές ανισότητες και η συντεχνία των ζάπλουτων




             Συνεχίζοντας για    φορά φέτος 2014-15  τις πετυχημένες εκδηλώσεις του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστήμιου η Ιστορική και Λαογραφική Εταιρεία Γιαννιτσών «ο Φίλιππος»  σε συνεργασία με την ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας φιλοξένησε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβούλιου του Δήμου Πέλλας την Τετάρτη 18-2-2015 έναν εξαίρετο ομιλητή.  Εκλεκτός καλεσμένος ετούτη τη φορά ο αναπληρωτής καθηγητής  Πολιτικής Οικονομίας του τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Α.Π.Θ. ο Γεώργιος Δουράκης.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ





Σύμφωνα με τον Ν.3648/2008 που τροποποίησε τον Ν1301/82, την Φ900/6/160108 ΦΕΚ 1615/τ.Β΄περί εκλογών και την αριθμ. 6/18-01-2012 απόφαση της ΑΠΟΕΑ.

Συνελήφθη 54χρονος ιδιοκτήτης για κατοχή πλήθος αρχαίων νομισμάτων



Σε έρευνα που έγινε στο κατάστημα καταστήματος στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας  βρέθηκαν αρχαία νομίσματα και αντικείμενα που χρονολογούνται την περίοδο από τον 4ο αιώνα π.Χ. έως και τον προηγούμενο αιώνα

Μπέρδεμα



Γιατί διαμαρτύρεστε αγαπητοί;

(3)