Πέμπτη, 7 Αυγούστου 2014

Εκδηλώσεις στο Ριζοχώρι

Διήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων έχει ετοιμάσει ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ριζοχωρίου με το παρακάτω πρόγραμμα :

Άλλες δυο μεταγραφές για την Αναγέννηση Γιαννιτσών
Ακόμα 2 μεταγραφές πραγματοποίησε η ομάδα της Αναγέννησης Γιαννιτσών που απόκτησε τον 30

Συντονισμένες επιθέσεις κατά των Λουτρών ΠόζαρΗ ιστορία επαναλαμβάνεται με τα Λουτρά Πόζαρ. Το μόνο που αλλάζει είναι τα πρόσωπα που χρησιμοποιούνται.

ΙΝΚΑ Ινστιτούτο Καταναλωτών Μοναδικό αφορολόγητο πλέον στην Ελλάδα ο…αυνανισμός 

Με αθρόα τηλεφωνήματα αγανάχτησης πολίτες καταναλωτές καταγγέλλουν το υπουργείο οικονομικών, ως επικοινωνιακό μαστιγωτή όλων των Ελλήνων με μοναδικό πλέον αφορολόγητο αντικείμενο για τους Έλληνες να είναι ο αυνανισμός, που δεν μπορεί να εντοπίσει ποσοτικά και χρονικά ο κάθε Θεοχάρης (το όνομα του παιδιού του στρατιωτικού θα μείνει σημάδι στην ιστορία), και η σωματική διακόσμηση με σκουλαρίκια και ζωγραφική.

Υψηλοί στόχοι στον Εθνικό ΓιαννιτσώνΜε υψηλούς στόχους ξεκίνησε πριν μερικές μέρες η ομάδα του Εθνικού Γιαννιτσών, που κράτησε στον πάγκο της τον Φώτη Μητσάκη.

Την Κυριακή 24 Αυγούστου η ορκωμοσία στον Δήμο Πέλλας 

Η τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής Πέλλας

Αγέλη Λύκων στο Λυκόστομο
Τουλάχιστον πέντε Λύκοι θεάθηκαν  την Τετάρτη ,

Υπογραφή από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας τριών νέων συμβάσεων υλοποίησης έργων LEADER, για την προώθηση του τοπικού πολιτισμού 
Τρία νέα έργα που αφορούν τον τοπικό πολιτισμό υπογράφηκαν την Τρίτη (5/8) από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας και Πρόεδρο της Αναπτυξιακής Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη και τους εκπροσώπους των δικαιούχων φορέων, στο πλαίσιο της 3ης Προκήρυξης του Προγράμματος Leader (Άξονας 4)Διονύσης Σταμενίτης: « Εγκρίθηκε η επανα-προκήρυξη του διαγωνισμού για τις εργατικές κατοικίες του Αρχοντικού Πέλλας ».

Με την υπ. αριθμόν 2390/39/29.07.2014 του Δ.Σ. του ΟΑΕΔ εγκρίθηκε η επανα – προκήρυξη του διαγωνισμού για την κατασκευή των εργατικών κατοικιών στην περιοχή του Αρχοντικού Πέλλας.

Νέα πρωτοβουλία του Γιώργου Καρασμάνη για τα ροδάκινα.
Τη λήψη έκτακτων μέτρων για την κρίση που εκδηλώθηκε σε ευρωπαϊκό επίπεδο στον τομέα της παραγωγής ροδακίνου και νεκταρινιών με κύριο χαρακτηριστικό την σημαντική πτώση των τιμών, εισηγούνται με κοινή τους επιστολή προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τέσσερα υπουργεία Γεωργίας της Ε.Ε. (Ελλάδας, Γαλλίας, Ισπανίας, Ιταλίας).

7-21