Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

΄Αγνοια ή μεθόδευση; 
 ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΩΓΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜ
ΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΚΕΥΩΡΙΑ  ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ


Εκτός Γιαννιτσών ,αλλά σε άλλο σημείο της Π.Ε.Πέλλας το κέντρο υποδοχής προσφύγων;Μετά τις έντονες αντιδράσεις κατοίκων της ευρύτερης περιοχής των Γιαννιτσών  για την λειτουργία κέντρου υποδοχής μεταναστών , όλο και περισσότερο πληθαίνουν οι φήμες για τη δημιουργία

ΣΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕΔΚΜ ΣΤΙΣ 5-3-2016 ΚΑΙ Ο Χ. ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ   
Στο ετήσιο τακτικό συνέδριο της ΠΕΔ Κ.Μακεδονίας που γίνεται το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη , συμμετέχει και ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου Αλμωπίας και μέλος της οικονομικής  επιτροπής της ΚΕΔΕ , Χρήστος Χουρσόγλου.

Παραλίγο νέο χαστούκι σε Αντιδήμαρχο της ΑλμωπίαςΜετά το χαστούκι που έφαγε πριν ένα μήνα περίπου, το μεσημέρι της Παρασκευής λίγο έλλειψε να φάει και δεύτερο ο ίδιος Αντιδήμαρχος Αλμωπίας από το ίδιο πρόσωπο.

Επιτυχημένη η συμμετοχή της Π.Ε. Πέλλας στην 25η Detrop 


Στην 25η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Συσκευασίας «Detrop Boutique», συμμετείχε η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας με μεγάλη επιτυχία, στο ενιαίο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.


Ανακύκλωση συσκευών


Σε συνέχεια της πετυχημένης πορείας στον τομέα της ανακύκλωσης, ο Δήμος Έδεσσας προχωρά

6oς ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ 

Ο Σύλλογος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Έδεσσας σε συνεργασία με Συλλόγους και φορείς της περιοχής Βεγορίτιδας υπό την αιγίδα του Δήμου Έδεσσας διοργανώνουν τον 6ο Ημιμαραθώνιο λίμνης Βεγορίτιδας την Κυριακή 22 Μαΐου 2016 στην Άρνισσα Πέλλας.

«ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ» στην Έδεσσας   Το Τμήμα Προστασίας Τρίτης Ηλικίας (ΚΑΠΗ) του Νομικού Προσώπου «ΕΥ ΖΗΝ» Δήμου Έδεσσας, με πολύ μεγάλη συμμετοχή, πραγματοποίησε και φέτος το πατροπαράδοτο γλέντι της Τσικνοπέμπτης στις εγκαταστάσεις του τμήματος.

Έρχονται νέες μπόρες για τον Δήμαρχο ΑλμωπίαςΛίγες μέρες μετά τις δημόσιες εξαγγελίες του Δημάρχου Αλμωπίας στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , ότι θα προστατεύσει 

Δεν εγκρίνεται η απόφαση του Δήμου Αλμωπίας για τον διπλασιασμό αρδευτικών τελών
Να κερδίσει χρόνο ,προσπαθεί η πλειοψηφία του Δήμου Αλμωπίας , προκειμένου να δρομολογήσει με το μικρότερο πολιτικό κόστος , την μη έγκριση της απόφασης που πήρε τον Δεκέμβριο του 2015 για τον διπλασιασμό των αρδευτικών τελών με  νερό φυσικής ροής.

Eπίσχεση εργασίας εργαζομένων στο s/m Αρβανιτίδης ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   ΣΥΡΙΖΑ Ο.Μ. Γιαννιτσών

Ακατάλληλοι οι χώροι στα Άθυρα για τους πρόσφυγες

Επιστολή Καρασμάνη σε Καμμένο για την πρόθεση εγκατάστασης προσφύγων στα Άθυρα

ΟΡΙΣΜΟΙ ΔΙΑΤΗΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΙΣ 5/6-3-2016


                                                         
ΣΑΒΒΑΤΟ          Α1ος   5-3-2016        15.30 

ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ - ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ ΑΓΓΛΙΑΣ ( U -18 ) 1-4 Την ήττα γνώρισε η ομάδα της ΕΠΣ Πέλλας από το Εθνικό Αντιπροσωπευτικό Συγκρότημα της Αγγλίας.

Τώρα θυμήθηκε και το γεωθερμικό πεδίο η Θεοδώρα 

Το πρώτο φουγάρο που θα εγκαινιάσει  στην Αλμωπία η υφυπουργός και βουλευτής του νομού  μας είναι  βιομηχανία τούβλων . Διότι θεωρεί τους ψηφοφόρους   της περιοχής …τούβλα  Τουλάχιστον αυτή την εντύπωση δίνει με τα τελευταία δελτία τύπου της. .

Ομάδα Νέων Εθελοντών Παναγίτσας

Παρεμβάσεις στο κτήριο του Κέντρου Νεότητας Παναγίτσας πραγματοποιεί ο Δήμος Έδεσσας και η

«Τα Παιδιά.. αλλά και οι Γιαγιάδες.. της Πρόληψης»


Την Τέταρτη 16 Δεκεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε συνάντηση των «Πρώτων Παιδιών της Πρόληψης». Στη συνάντηση που έγινε σε παιδότοπο της Έδεσσας κατάφεραν να έρθουν 15

(3)