Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Επιλεκτική η….. μνήμη του Δ. Μπίνου (ανανεωμένο με φωτογραφίες)




Λειψό το βιογραφικό του

Διαστρεμμένες...Ομοιότητες


Αγαπητέ φίλε Πέτρο . Υπάρχουν και χειρότεροι από σένα  και πιο διεστραμμένοι. Είναι αυτοί που επέλεξαν το σήμα της…καρδιάς μας .

«Συγχαρητήρια επιστολή Δημάρχου Αλμωπίας στον Αντιστράτηγο Γεωργίου Πέτρο».



 



Στρατηγέ, 

Σας  συγχαίρω θερμά για την προαγωγή σας στο βαθμό του αντιστράτηγου και την τοποθέτησή σας ως Διοικητού στο νευραλγικό πόστο της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (Α.Σ.Δ.Υ.Σ.). 

Στο Προσκήνιο η Υποψηφιότητα του Ιατρού - Χειρουργού Σάκη Χατζηδημητρίου για το Δήμο Αλμωπίας



Την κάθοδό του στις ερχόμενες εκλογές αναγγέλλει με ανακοίνωση του ο ιατρός –Χειρουργός Σάκης Χατζηδημητρίου, πρώην Δήμαρχος Αλμωπίας.
Στην ανακοίνωσή του κάνει μια σύντομη αναφορά στο έργο της θητείας του. Διευκρινίζει μεταξύ άλλων « συμμετέχει στις εκλογές με μία ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ, συνδυάζοντας με αίσθηση του μέτρου, την ωριμότητα των παλαιότερων με τον ενθουσιασμό, τον αυθορμητισμό, το πάθος και τα ιδανικά των νέων ανθρώπων.»
Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής :

Σε δύσκολη θέση οι μικροπωλητές των λαϊκών αγορών




Αναστέλλει τις άδειές τους ο Δήμος Αλμωπίας

Αποτελέσματα της ΕΚΑΣΚΕΜ



-Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ημερίδα για την λύσσα






Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας σε συνεργασία με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.) με αφορμή τα κρούσματα σε ζώα με εργαστηριακά

Γ.Α.Σ. ΚΟΡΙΝΟΣ - Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 50-80





            Ευρεία σε διαφορά νίκη για τον Πανεδεσσαϊκό απέναντι στην ομάδα του Κορινού με 50-80. Ο Πανεδεσσαϊκός χρειαζόταν τη συγκεκριμένη νίκη για να ψαλιδίσει τις όποιες ελπίδες μπορεί να είχαν οι γηπεδούχοι για πλασάρισμα στην τετράδα και παρέμεινε με ένα βαθμό πίσω από τους τρεις

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας Δημοτικού Συμβούλου Πέλλας





Ανήκω στη νέα γενιά και σε αυτούς που πιστεύουν ότι οι νέοι έχουν δικαίωμα στη συμμετοχή και στην προσφορά και οφείλουν να πρωτοστατήσουν και να δώσουν το στίγμα τους στις εξελίξεις που αφορούν τον τόπο που ζουν.

Τρία σημαντικά έργα ΕΣΠΑ



Τρία σημαντικά έργα που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ ξεκινούν στο Δήμο Έδεσσας. Ήδη οι εργολάβοι είναι εγκατεστημένοι και τα έργα θα ξεκινήσουν να υλοποιούνται τις επόμενες ημέρες.

Κορίτσια ,ψυχραιμία! Δεν κινδυνεύει ούτε μια τρίχα από τον… Μπάρκουλη σας



 


Ξενύχτησαν τα καημένα  και έκλαψαν με αναφιλητά , γιατί κάποιοι κακοί κυνηγάν το πριγκιπόπουλο της καρδιάς τους που θέλει να κυβερνήσει αυτό τον τόπο.
Μετά σκέφθηκαν και έκαναν ολόκληρη νομική διατριβή και την έστειλαν ως απάντηση –απειλή. Να πως την διατυπώνουν :


«Αναστολή των απειλητικών ειδοποιητηρίων των ασφαλιστικών ταμείων, ζητά ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ από τον Πρωθυπουργό»





Ο πρόεδρος κ. Βασίλης Κορκίδης μετά την επιστολή-τελεσίγραφο της ΕΣΕΕ στη Διοίκηση του ΟΑΕΕ (επισυνάπτεται), σχετικά με το θέμα των απειλητικών ειδοποιητηρίων από τα ασφαλιστικά ταμεία, δήλωσε τα εξής:

Υποψήφιος Δήμαρχος Έδεσσαςο Βασίλης Δημητριάδης



 
ΔΗΜΟΤΙΚΗ KIΝΗΣΗ
«ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ »
(προσωρινός τίτλος)

(3)