Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ Π.Κ.Μ. ΓΙΑ ΤΟ 2015 ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 
Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία ο προϋπολογισμός της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για το 2015 στη σημερινή, ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας. Εισηγήτρια του νέου προϋπολογισμού της Π.Κ.Μ. ήταν η Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Αθηνά Αηδονά.

Φτηνή πολιτική με φόντο την φιλοξένιαΞεσπαθώνουν οι θιασώτες της ανεπάρκειας, της υποκρισίας και της  "δήθεν" νοικοκυροσύνης με φόντο την μη συμμετοχή της επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ στη φετινή Φιλοξένια.

Αλμωπός -Πέλλα την Κυριακή


Στην Αμφίπολη έγινε η συνεδρίαση της ΠΕΔ
Μία κίνηση με έντονο συμβολισμό ήταν η πραγματοποίηση της πρώτης συνεδρίασης του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας στην Αμφίπολη, που κυριαρχεί στην επικαιρότητα με τις θαυμαστές ανακαλύψεις των αρχαιολόγων.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-Η ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΚΑΛΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝΤο Σάββατο 15 Νοεμβρίου. 19:00, στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών θα διεξαχθεί ημερίδα με θέμα: Η σωστή διατροφή παράγοντας καλής υγείας κατά του καρκίνου.

Συλλήψεις 8 ατόμων για κλοπή και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματοςΕξιχνιάστηκαν συνολικά 11 κλοπές που έγιναν σε οχήματα, αγροκτήματα και καταστήματα 
Μεταξύ αυτών και στη Πέλλα

Το σχόλιο Νίμιτς για τα ευρήματα στην Αμφίπολη 
ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΠΓΔΜ

Βγαίνουν μαχαίρια για το χιονοδρομικό 
Αυξημένος κίνδυνος ατυχήματος στους δύο
 δρόμους που οδηγούν στο χιονοδρομικό. 

Μπαλάκι οι ευθύνες μεταξύ εργολάβου, 
δήμου Αλμωπίας και ΕΤΑΔ. 

Πότε ανοίγει το χιονοδρομικό.

Οι Θέσεις της «Λαϊκής Συσπείρωση Έδεσσας-Βεγορίτιδας» για τις πολιτικές της Δημαρχίας      Στο σύντομο διάστημα από την ανάληψη της Δημαρχίας από την παράταξη του κ.Γιάννου, έχουμε ήδη τα πρώτα «δείγματα γραφής» για τον τρόπο διαχείρισης των ζητημάτων που αφορούν τον Δήμο Έδεσσας. Έχουμε πλέον χειροπιαστά αποτελέσματα για τη διαχείριση, που θα ακολουθηθεί με την ψήφιση του Προϋπολογισμού και του Τεχνικού Προγράμματος.

7-21