Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Μωμόεροι από τον ΣύλλογοςΠοντίων Τσακώνων-Χρύσας-Κ. Ροδωνιάς




Ο Σύλλογος Ποντίων Τσακώνων-Χρύσας-Κ. Ροδωνιάς
σας προσκαλεί στο χωριό μας το Σαββάτο 29 Δεκεμβρίου 2012, στην αναβίωση του εθίμου των «Μωμόερων» από τον Μορφωτικό Σύλλογο Αλωνακίων Ν. Κοζάνης.

«Παρέμβαση Ιορδάνη Τζαμτζή για να υπάρξει 3η πληρωμή από τον ΕΛΓΑ για τον Νομό Πέλλας μέσα στον Δεκέμβριο»



 
  Παρέμβαση στον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Σαρρή έκανε ο Βουλευτής Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής ζητώντας να υπάρξει και τρίτη πληρωμή του ΕΛΓΑ στον Νομό Πέλλας μέσα στον Δεκέμβριο.

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Γιαννιτσών




Αυτές τις γκρίζες Γιορτές, ίσως τις πιο θλιμμένες των τελευταίων χρόνων, οι μαθητές της Γ' τάξης αυθόρμητα συμφώνησαν να χαρίσουν μια αισιόδοξη νότα στην τόση κατήφεια των ημερών.

Ξανά διαδικασίες εκλογών στη ΓΕΚΟΣΑ




Ούτε και την περασμένη Κυριακή έγιναν εκλογές για ανάδειξη νέας διοίκησης στη ΓΕΚΟΣΑ ,κθώς υπήρξαν παραιτήσεις υποψηφίων . ΄Ετσι οι διαδικασίες ξεκινάν από την αρχή . Η σχετική ανακοίνωση της ΓΕΚΟΣΑ έχει ως εξής:

Καταβολή δώρων Χριστουγέννων




Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 21/12/2012:

Προγράμματα του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. - Γ. Ν. Έδεσσας






Το ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. - Γ. Ν. Έδεσσας (πρώην Κ.Ε.Κ.Υ.Κ.Α με Α) του νομού Πέλλας ανακοινώνει πως στα πλαίσια του προγράμματος «Κοινωφελούς Εργασίας», λειτουργούν οι παρακάτω Πράξεις:

«Χριστουγεννιάτικο Μήνυμα Δημάρχου Έδεσσας»




 

Συνδημότισσες και συνδημότες,
Στην καθιερωμένη μας πλέον δημόσια επικοινωνία, κατά την περίοδο των εορτών, επιτρέψτε μου να αναφέρω καταρχάς ότι «σε αυτή την ζωή κανείς δεν είναι τέλειος». Το ίδιο και εμείς, που για δύο χρόνια με την δική σας εντολή, βρισκόμαστε στη διοίκηση του Δήμου Έδεσσας. Τα όποια λάθη ή παραλείψεις που έχουν γίνει, οφείλονται στον ανθρώπινο παράγοντα και για να είμαι ειλικρινής, χωρίς αυτά δε θα μαθαίναμε.

Συμπαράσταση ΛΑΟΣ προς εργαζόμενους σε ΟΤΑ



ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΛΑ.Ο.Σ.ΠΕΛΛΑΣ

Ερώτηση της Θ. Τζάκρη στη Βουλή για τη διατήρηση του “Τμήματος Μάρκετινγκ και Διοίκησης Λειτουργιών” του Πανεπιστημίου Μακεδονία στην Έδεσσα



 
    Ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού με θέμα την διατήρηση του “Τμήματος Μάρκετινγκ και Διοίκησης Λειτουργιών” που υπάγεται στο Πανεπιστήμιο Μακεδονία στην Έδεσσα κατέθεσε στη Βουλή η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Θ. Τζάκρη.

Απειλές Στ. Τουφεγγόπουλου κατά εκπροσώπου Μέσων Ενημέρωσης.




Απρόκλητη και ιταμή φραστική επίθεση κατά του Πέτρου Σαμάνδη που παρακολουθεί την δίκη του πρώην δημάρχου Εξαπλατάνου Σταύρου Τουφεγγόπουλου στο τριμελές πλημμελειοδικείο ΄Εδεσσας για λογαριασμό ΜΜΕ που εκπροσωπεί  , εξαπέλυσε μετά την σημερινή διακοπή της δίκης .

Νέα διακοπή στη δίκη Τουφεγγόπουλου



Για την ερχόμενη Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου στις 13.00  διακόπηκε η δίκη του Σταύρου Τουφεγγόπουλου  για  έργα αποκατάστασης σε χώρους ανεξέλεγκτης διάθεσης απορριμμάτων(ΧΑΔΑ)  στον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου. Σήμερα κατάθεσαν ως μάρτυρες κατηγορίας  οι τότε δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης Παναγιώτης Παρούτογλου και Παράσχος Τσάνταλης . 



 Στη φώτο το έργο αποκατάστασης του ΧΑΔΑ Αρχαγγέλου , λίγους μήνες αργότερα. Η φωτογραφία είναι από δημοσίευμα της εφημερίδας ΓΕΓΟΝΟΤΑ το οποίο ουδέποτε διαψεύστηκε.


Θανατηφόρο τροχαίο μεταξύ Χρυσής –Εξαπλατάνου




Σαραντατετράχρονος από της Άρτα  γαμπρός στον Εξαπλάτανο ,λίγο πριν τις 4 σήμερα το απόγευμα , οδηγώντας το αυτοκίνητό του στον δρόμο μεταξύ Εξαπλατάνου –Χρυσής , πιθανόν λόγω παθολογικών αιτίων , ξέφυγε από τον δρόμο και λίγο αργότερα ανασύρθηκε νεκρός. Στο αυτοκίνητο επέβαινε η γυναίκα του η οποία τραυματίστηκε ελαφρά . Προανάκριση διεξάγει το Α.Τ. Αριδαίας , ενώ πρόκειται να γίνει νεκροψία  για τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Αγώνες προσανατολισμού



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 2ΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
Μετά τον 3ο αγώνα
ΣΩΣΑΝΔΡΑ 9-12-12

Επίκαιρη ερώτηση της Θ. Τζάκρη για το πρόβλημα της δωρεάν φιλοξενίας 61.000 παιδιών προσχολικής ηλικίας

 


    Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Θεοδώρα Τζάκρη, μετά την δυσμενή εξέλιξη που προέκυψε με την έκδοση της απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου με την οποία

(3)