Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Τα αποτελέσματα του κυπέλου στην ΕΠΣ Πέλλας






Πέλλα –Εδεσσαϊκός στον τελικό

Μείωση της θητείας για τους δημάρχους μελετά η κυβέρνηση

Αλλαγές στον «Καλλικράτη» μελετά η κυβέρνηση και εισάγεται απλή αναλογική και μείωση θητείας.

Η πρόθεση της...

Σήμερα οι επαναληπτικοί του κυπέλου της ΕΠΣ Πέλλας




     
Στις 15.30  σήμερα Τετάρτη γίνονται οι επαναληπτικοί αγώνες

ΑΣΕΠ: προκήρυξη 1Ε/2017 για προσλήψεις στην Ρ.Α.Λ.

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 1Ε/2017 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 7/15-02-2017, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση, εννέα (9) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στη Ρυθμιστική Αρχή Λιμένων (Ρ.Α.Λ.) με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 του ν. 2190/1994 ως ισχύει.
Το ΦΕΚ της προκήρυξης

55 θέσεις εργασίας στον ΔΕΔΔΗΕ

Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πενήντα πέντε (55) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Μονάδων της Διεύθυνσης Περιφέρειας Αττικής (ΔΠΑ), που εδρεύουν στους Νομούς Αττικής και Κυκλάδων και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, τόπος απασχόλησης,

Πρόσκληση συμμετοχής φορέων και δημοτών στη νέα Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης Δήμου Σκύδρας

Στο πλαίσιο της συγκρότησης, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας, της νέας Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης με θητεία από τον Απρίλιο του 2017 έως το Μάιο 2019(Άρθρο 76 Ν.3852/2010 – Φ.Ε.Κ.87 Α/7-6-2010), ο Δήμος Σκύδρας προσκαλεί φορείς της τοπικής κοινωνίας και δημότες, εφόσον ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην προαναφερόμενη Επιτροπή, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, εγγράφως, μέχρι την Παρασκευή 17-3-2017.
Η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης

Ενημέρωση για τη γρίπη των πτηνών

Το Τμήμα Κτηνιατρικής της Δ.Α.Ο.Κ. της  Π.Ε.Πέλλας  σας ενημερώνει ότι στις 16/02/2017 επιβεβαιώθηκαν δύο νέες εστίες γρίπης των πτηνών υψηλής παθογονικότητας σε οικόσιτες εκμεταλλεύσεις πουλερικών στην Αρκαδία και στη Φλώρινα ενώ ιοί της γρίπης τύπου Α ανιχνεύτηκαν και σε εννιά άγρια πτηνά στην Ρόδο καθώς και στους νομούς Εύρου, Ροδόπης , Αρκαδίας και στη λίμνη Βόλβη του Ν.Θεσ/νίκης.
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και

Στο Βερολίνο ο Στ. Θεοδωράκης την Πέμπτη

Eπίσημη επίσκεψη στο Βερολίνο θα πραγματοποιήσει αύριο Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, μετά από...

Συνεδρίαση της Ν.Ε.ΠΑΣΟΚ Πέλλας.

Την Τετάρτη 22/2/2017 και ώρα 7.30 μ.μ. η διευρυμένη συνεδρίαση της Ν.Ε.ΠΑΣΟΚ Πέλλας,  στην αίθουσα των Καταρακτών-Έδεσσα, με θέμα ημερήσιας διάταξης-συζήτησης:
- Πολιτικές εξελίξεις και συνεργασίες.
Στα πλαίσια της συνάντηση, θα κοπεί  και η καθιερωμένη βασιλόπιτά.
Παρακαλούνται τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ να συμμετάσχουν μαζικά.

Αποχή σήμερα των συμβολαιογράφων από τους πλειστηριασμούς

Από τους πλειστηριασμούς κυρίως πρώτων κατοικιών απέχουν και σήμερα Τετάρτη οι συμβολαιογράφοι όλης της χώρας.
Όπως επισημαίνουν

Λόγω του Γιάννη Αντετοκούνμπο οι Αμερικανοί μιλούν ξανά για την Ελλάδα: Γίνεται «πόλος έλξης»

Τα κέρδη από την ιστορική πρώτη ελληνική συμμετοχή σε All Star Game του ΝΒΑ δεν τα… εξαργυρώνει μόνο το μπάσκετ της χώρας, αλλά και ο τουρισμός. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποτέλεσε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στην πρόσφατη «γιορτή» της Νέας Ορλεάνης, όπου συγκεντρώθηκαν τα μεγαλύτερα αστέρια του ΝΒΑ και συνέπεσε με την «high season» των αμερικανικών κρατήσεων προς ευρωπαϊκούς προορισμούς. 

O Σόιμπλε επαινεί ξαφνικά τους χρεοκοπημένους Ελληνες για προεκλογικούς λόγους, γράφει η Bild

«Η Ελλάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο! Ορίστε;» Ο υπουργός Οικονομικών Βόλφγκνγκ Σόιμπλε εκπλήσσει με τον έπαινό του για τους χρεοκοπημένους Ελληνες, δεδομένου ότι δεν έχουν κάνει καμιά μεταρρύθμιση, γράφει η λαϊκή εφημερίδα Bild σε σημερινό της δημοσίευμα με τον -μάλλον ειρωνικό- υπέρτιτλο ο υπουργός της αλλαγής.

Ψευδαίσθηση ότι η αλλαγή κυβέρνησης θα λύσει το ελληνικό πρόβλημα, γράφει η Süddeutsche Zeitung

«Xρειάζεται η χώρα μόνο μια άλλη κυβέρνηση, προκειμένου η πολιτική διάσωσης να στεφθεί τελικά με επιτυχία; Αυτή την ψευδαίσθηση δεν πρέπει να έχει κανείς στο Βερολίνο» γράφει σε άρθρο της με τίτλο «Τήρηση του προγράμματος ή νέος πρωθυπουργός», η Süddeutsche Zeitung. Η βασική θέση του σχολίου μπορεί με λίγα λόγια, να συνοψισθεί στο ότι μια κυβερνητική αλλαγή δεν είναι αυτή που θα λύσει το πρόβλημα της Ελλάδας, σχολιάζει η Deutsche Welle. Η εφημερίδα του Μονάχου

Χωρίς νερό η Πολυκάρπη




Σε τρία πόστα έχει τοποθετήσει τον ανηψιό του Χ. Γεωργίου , ο δήμαρχος.  Μάλλον αδυνατο να ανταποκριθεί και στα τρία

Χωρίς νερό

Ο Κοτζιάς αποκαλύπτει τα σχέδια της Τουρκίας: Θέλει να μετατρέψει το Αιγαίο σε γκρίζα ζώνη

Ο Αλέξης Παπαχελάς με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά. Φωτογραφία ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
Απάντηση σε υψηλούς τόνους προς την Άγκυρα, στον απόηχο των συνεχών προκλήσεων στο Αιγαίο, έδωσε ο υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Κοτζιάς. Σε συνέντευξή του προς τον Αλέξη Παπαχελά και το Σκάι, ο κ. Κοτζιάς χαρακτηρίζει τη γείτονα ως «νευρική δύναμη» και προσθέτει: «Να ξανασκεφτούν τέτοιου είδους παιχνίδια. Αυτο που έγινε στο Φαρμακονήσι είναι μία σοβαρή παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου και νομίζω πρέπει να ξέρουν ότι δεν θα είμαστε πάντοτε ανεχτικοί και η απάντησή μας δεν θα είναι μόνο αυτή που δώσαμε, θα είναι πολύ πιο σκληρή». Σχετικά με την

Ξεσπίτωσαν το 2ο Νηπιαγωγείο Αριδαίας και το άφησαν χωρίς θέρμανση


Σημεία και τέρατα καταγγέλλουν γονείς παιδιών

(3)