Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Προπαιδικό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης στην Αριδαία




Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το Προπαιδικό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης της Γ΄ Ένωσης

Συνάντηση της Δημάρχου Σκύδρας με στελέχη της ΔΙ.ΠΕ.ΧΩ.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας.



  Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Σκύδρας, το μεσημέρι της Πέμπτης 18/9/2014,

Νέα πενθήμερη σταση εργασίας στο Γ.Ν Θεσσαλονίκης Ιπποκράτειο


Με τη διεξαγωγή της Γενικής μας Συνέλευσης σήμερα 18-9-2014 εκτιμούμε ότι καμία πρόοδος δεν υπήρχε προς την επίλυση των αιτημάτων που θέσαμε με τις προηγούμενες Γ.Σ και κινητοποιήσεις μας .Αποφασίσαμε τα παρακάτω:   

Αλλαγή συνθήματος






Παράσχο άλλαξε το σύνθημα με το σωστό:

Μαθήματα

Νικολάκη,

Πρόσληψη καθαριστριών




ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ θα προβεί στην  πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση μίσθωσης έργου με πέντε (5) καθαριστές / καθαρίστριες για το σχολικό έτος 2014-2015 για την κάλυψη των αναγκών των παρακάτω σχολικών μονάδων ως εξής:

ΣΚΑΙ>6 μονάδες μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ. Κατρακύλησε στο 18% η ΝΔ!








Σαφές προβάδισμα 6 ποσοστιαίων μονάδων σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας έχει ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, που παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.

« ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΚΥΛΛΗΝΗΣ»



               

 Καλούνται τα μέλη του Δ.Σ. να παραστούν στη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί στη λουτρόπολη Κυλλήνης Πελοποννήσου στις 27-28.9.2014 στο ξενοδοχείο της Λουτρόπολης.
H ώρα της συνεδρίασης θα αποφασιστεί από το προεδρείο σύμφωνα με τις ανάγκες της επίσκεψης και την παραχώρηση χώρου για τη συνεδρίαση  από το ξενοδοχείο που μας φιλοξενεί  τη συνεδρίαση για δυο ημέρες.

Τα ποσά που αποδίδονται στα χωριά από τους Μικρούς υδροηλεκτρικούς σταθμούς




Τα ποσά που θα αποδοθούν στους κατοίκους των τοπικών κοινοτήτων στην Π.Ε. Πέλλας από την κράτηση στα μικρά υδροηλεκτρικά που λειτουργούν σε αυτές ( μετά την υπογραφή της επαναδιατύπωσης της απόφασης ΥΑΠΕ/Φ1/οικ29287 (ΦΕΚ Β’/3005/2011) που κατά τον υπουργό ΠΕΚΑ θα γίνει άμεσα) είναι τα ακόλουθα: 

(3)