Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Παίρνουν αποστάσεις από τον Σίμο Σωτηριάδη

 
ΤΩΡΑ  ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ , ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ . 

ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ
 ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ.

Ποικίλες δραστηριότητες του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας,


Πολλά ζήτημα που αφορούν τον ιαματικό θεραπευτικό τουρισμό εξέτασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας, στην τακτική συνεδρίαση του στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Γενική Συνέλευση και Εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ, Κυριακή 7 Μαϊου 2017

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,
μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αλμωπίας,
 την  Κυριακή 7 Μαϊου 2017 από τις  17:00 έως τις 19:00 , στο Ξενιτείδιο Πνευματικό Κέντρο,
συγκαλείται  Γενική Συνέλευση του Σ.Δ.Υ  Αλμωπίας με θέμα την εκλογή νέου
Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου αποτελείται από 5 μέλη και 2 αναπληρωματικά.Όσα μέλη ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι/ες για το νέο σώμα παρακαλούμαι να δηλώσουν υποψηφιότητα το αργότερο μέχρι το Σάββατο 6 Μαϊου 2017 μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο sdyalmopias@gmail.com.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ Διοικητικό Συμβούλιο.
Γιάννης Σηφάκης:  Αγώνας και ψυχή για την Αλμωπία και όλη την Πέλλα

Ότι έχει γίνει στην Αλμωπία αυτά τα δύο χρόνια φέρνει την σφραγίδα του βουλευτή

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΟΝΕΞ


H βιομηχανία κονσερβοποιίας ΚΟΝΕΞ Α.Ε. ανακοινώνει ότι την Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017, 10:00 – 13:00, και την Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017, 16:00 – 18:00, θα γίνουν εγγραφές εργατών και εργατριών για την παραγωγική περίοδο 2017, στο Δημαρχείο Έδεσσας. 
Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας ενημερώνει τους πολίτες σχετικά
με το διαδικτυακό φαινόμενο «Blue Whale Challenge» (Δοκιμασία - Πρόκληση «Μπλε Φάλαινα»)


Πρόκειται για φαινόμενο που μπορεί να προκαλέσει σοβαρές σωματικές βλάβες στους συμμετέχοντες που δέχονται να λάβουν μέρος στις δοκιμασίες

Η συμφωνία της Ελλάδας με τους δανειστές αυξάνει την πιθανότητα ελάφρυνσης του χρέους της, αναφέρει η Moody’s

Θετικό κλίμα τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε διεθνές επίπεδο με την επίτευξη της συμφωνίας, δηλώνει ο Μίχαλος

Όποιος φιλοδοξεί να γίνει πρωθυπουργός οφείλει να γνωρίζει πώς λειτουργεί η οικονομία, τονίζει ο Τσακαλώτος

Ξεκινάμε την υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού μας, με ορίζοντα εξαετίας, τόνισε ο Τσίπρας


Για επίτευξη μια τεχνικής συμφωνίας εν τέλει ισορροπημένης και βιώσιμης, μίλησε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στο υπουργικό συμβούλιο, επισημαίνοντας ωστόσο ότι αυτό δεν παύει να είναι κομμάτι του πλαισίου, από το οποίο αγωνιζόμαστε να απεμπλακούμε.

Περίεργη επίσκεψη του Δημάρχου Αλμωπίας στο γήπεδο που χρησιμοποιεί η Φούστανη

ΟΡΓΙΟ ΦΗΜΩΝ  ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ

 ΚΡΙΣΙΜΟΥ ΑΓΩΝΑ  ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ –ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ

ΕΠΕΙΔΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΕΡΕΤΑΙ

 ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙ ΤΗΝ ΣΩΣΑΝΔΡΑΓΑΣ Αλεξάνδρειας - «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας» 47-52 (ΜΙΝΙ πρωτάθλημα)

Την δεύτερη του νίκη στο εφετινό πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα μίνι του «Φέτα Χριστάκης ΓΑΣ Έδεσσας», καθώς επιβλήθηκε εκτός έδρας του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας με 47-52, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος μίνι αγοριών της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.  

ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ1-2

Νικητής αναδείχθηκε στο ντέρμπι της πόλης ο Μακεδονικός Έδεσσας απέναντι στην Ελπίδα με σκορ 1-2.

Ψάχνουν τα κινητά τηλέφωνα του Γρίβα – Φόβοι για νέα εγκλήματα

Τα όπλα των δραστών έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια
Ποιος παλιός του γνώριμος ήθελε να πάρει εκδίκηση;

Επίκειται κόντρα στη Βουλή για την αγροτική ανάπτυξη

Σε μείζον πολιτικό ζήτημα μεταξύ Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και κυβέρνησης αναδεικνύεται η πορεία υλοποίησης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης, με τις τελευταίες εξελίξεις στα Μέτρα Βιολογικών, Νέων Αγροτών και Σχεδίων Βελτίωσης να μπαίνουν στην ατζέντα των συζητήσεων στη Βουλή την ερχόμενη Παρασκευή.

Τέσσερα ν/σ ως τέλος του έτους ετοιμάζει η ΒάθηΔιακίνηση και την εμπορία νωπών και ευαλλοίωτων αγροτικών προϊόντων, θέματα κλαδικών αγροτικών συλλόγων και ομοσπονδιών, εθνικό σύστημα ελέγχου στην αλιεία και το οργανόγραμμα του ΕΛΓΟ Δήμητρα περιλαμβάνονται στο νομοθετικό έργο, που θα «τρέξει» το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης μέσα στους επόμενους 7 μήνες. Να σημειωθεί ότι για κάποια από αυτά έχει ήδη ολοκληρωθεί και η διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης.

Κατάργηση του ΕΦΚ στο κρασί ζητά η Δημοκρατική Συμπαράταξη

Την άμεση κατάργηση του άδικου και αντιαναπτυξιακού –όπως τον χαρακτηρίζουν- φόρου στο κρασί καθώς ζητούν από το υπουργείο Οικονομικών δύο βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.


Φόρος εισόδηματος για συνεταιρισμούς σε 6 δόσεις

Μπίκας Αλέξανδρος
Η καταβολή του φόρου γίνεται σε έξι (6), κατ’ ανώτατο όριο, ισόποσες μηνιαίες δόσεις από τις οποίες η πρώτη καταβάλλεται μέχρι την τελευταία εργάσιμη ημέρα του επόμενου μήνα από την καταληκτική ημερομηνία υποβολής της δήλωσης και οι υπόλοιπες πέντε (5) μέχρι την τελευταία εργάσιμη ημέρα των πέντε (5) επόμενων μηνών. Για τα νομικά πρόσωπα και τις νομικές οντότητες που έχουν λυθεί ή έχουν τεθεί υπό εκκαθάριση η καταβολή του φόρου γίνεται εφάπαξ και όχι αργότερα από την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την υποβολή της δήλωσης.

Δωρεάν οι ενστάσεις επί δασικών χαρτών στις περιοχές αναδασμών

Μπίκας Αλέξανδρος
Ατέλεια για την υποβολή αντιρρήσεων (ενστάσεων) επί των αναρτημένων δασικών χαρτών σε περιοχές εντός αναδασμού καθορίζει Κοινή Υπουργική Απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ τ.Β 1491) και συνυπογράφουν ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος και ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης.

Ασημένιος ο αθλητής της Εθνικής Μεθόδης Καλκαβούρης του (Α.Σ. Κένταυρος Αριδαίας
  Ο  αθλητής της Εθνικής Μεθόδης Καλκαβούρης του  (Α.Σ. Κένταυρος Αριδαίας) κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία Δοκιμές Δύναμης Ανδρών.

Ο κ. Μητσοτάκης εκτίθεται παριστάνοντας τον “κουβαρντά” στα δελτία η απάντηση Μαξίμου


«Κατανοούμε την δυσάρεστη θέση στην οποία βρίσκεται ο κ. Μητσοτάκης, μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας που εμπεριέχει θετικά αντίμετρα αλλά και την άμεση προοπτική μέτρων για την απομείωση του χρέους».


Ο Μητσοτάκης αρνείται να ψηφίσει τα μέτρα και τα αντίμετρα του Αλέξη: Επιμένει να ζητά εκλογές


Η Νέα Δημοκρατία δεν θα ψηφίσει το πακέτο των μέτρων, ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην τηλεόραση του ALPHA, και πρόσθεσε ότι «το αίτημα για εκλογές ήταν και παραμένει επίκαιρο».


Κύπριος οπαδός του ΠΑΟΚ εγκεφαλικά νεκρός: Τραυματίστηκε στα επεισόδια στον αγώνα με ΠΑΟ


Κύπριος φοιτητής, οπαδός του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά από αυτοκίνητο που τον κτύπησε σε δρόμο της Θεσσαλονίκης, ενώ προσπαθούσε να αποφύγει εμπλοκή του σε επεισόδια μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα με τον Παναθηναϊκό, είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση, που μάλιστα περιγράφεται, επίσημα, ως μη αναστρέψιμη.

Βόμβα στην επένδυση του Ελληνικού: Διατηρητέα τα κτίρια του πρώην αεροδρομίου;


Αναπέμπεται στο Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων η υπόθεση του χαρακτηρισμού ως μνημείων του κελύφους του αρχικού κτιρίου του Δυτικού Αεροσταθμού, του παλαιού πύργου ελέγχου του Αεροσταθμού και του συγκροτήματος του πρώην Αμερικανικού Κολλεγίου Θηλέων Αθηνών.

Το τριπλό παιγνίδι της Τουρκίας: Απειλεί και εκβιάζει για να επιτύχει υποχωρήσεις


Διαβλέποντας και ο κατοχικός ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί ότι η πορεία των συνομιλιών δεν θα οδηγήσει σε κάποια συμφωνία, η τουρκική πλευρά προσπαθεί μέσα από προκλήσεις να οδηγήσει τη Λευκωσία σε νέες υποχωρήσεις, γράφει η εφημερίδα ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ της Λευκωσίας.

Ο Paul Mason.αποθεώνει τον Γιάνη


Ο Αλέξης, το τσούρμο πολιτικών μαφιόζων, τα πλουσιόπαιδα fashionistas Ο βουλευτής Γιάννης Σηφάκης συναντήθηκε με τον Υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη

Ζήτησε έκτακτη ενίσχυση των δήμων Έδεσσας και Αλμωπίας για να ελαφρυνθούν οι πληγέντες από τον παγετό αγρότες από τα τέλη άρδευσης

(3)