Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Ψάχνουν τα κινητά τηλέφωνα του Γρίβα – Φόβοι για νέα εγκλήματα

Τα όπλα των δραστών έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια
Ποιος παλιός του γνώριμος ήθελε να πάρει εκδίκηση;

Από τα κινητά τηλέφωνα του νεκρού Βασίλη Γρίβα ψάχνουν πλέον οι αρχές να βρουν τους δολοφόνους του. Ο Βασίλης Γρίβας έπεσε νεκρός, το πρωί της Τετάρτης, από τα πυρά τεσσάρων αγνώστων, την ώρα που πήγαινε τον γιο του στο σχολείο.
Το ποιος ή ποιοι κρύβονται πίσω από τη μαφιόζικη επίθεση, προσπαθούν να ανακαλύψουν τώρα οι αρχές. Πρόκειται για παλιούς γνωστούς από αντίπαλες συμμορίες ή για κάποιους από τους συνεργούς που θεωρούν ότι τους πούλησε και ήθελαν με αυτό τον τρόπο να τον εκδικηθούν;
Οι αστυνομικοί πάντως εκτιμούν πως η δολοφονία του, ήταν έργο ενοικιαζόμενων δολοφόνων που εκτέλεσαν το συμβόλαιο θανάτου του. Τρεις εξ αυτών θεωρούν πως ήταν αλλοδαποί που έφτασαν στη χώρα μας για αυτόν ακριβώς το λόγο, ενώ ο τέταρτος θεωρούν πως ήταν Έλληνας ο οποίος γνώριζε οδούς διαφυγής.
Όλα τα σενάρια παραμένουν ανοιχτά και οι αστυνομικοί προσπαθούν μέσα από τα δύο κινητά τηλέφωνα του 47χρονου να αποκωδικοποιήσουν τις δραστηριότητες και τις επαφές του. 
Παράλληλα, τα όπλα των δραστών έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να ερευνηθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί και σε άλλες εγκληματικές ενέργειες.
Φόβοι για νέα ξεκαθαρίσματα
Ένας νέος κύκλος αίματος φαίνεται να ανοίγει στον κόσμο της νύχτας, μετά τη δολοφονία του 47χρονου bodybuilder.
Ο Βασίλης Γρίβας ήταν γνωστός στον αθηναϊκό υπόκοσμο το όνομά του φιγουράριζε για περισσότερο από 20 χρόνια πλάι σε αυτά των μεγαλύτερων νονών. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν ποιοι και γιατί ήθελαν να πέσει νεκρός ο 47χρονος, προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη των δραστών του και παράλληλα να διαπιστώσουν τις συνέπειες μιας τέτοιας δολοφονίας.
Πηγή: altsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)