Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014

Νέα διαβεβαίωση ότι δεν φεύγει το ΙΚΑ Αριδαίας
Ποιος να πιστέψει πλέον ποιον;

ΕΠΑΝΑΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΟΝ  ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ

«Συνεχίζεται απρόσκοπτα η λειτουργία του ΙΚΑ Αριδαίας μέχρι την επανεξέταση του θέματος»

Κατά της απομάκρυνσης του ΙΚΑ Αριδαίας και ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αλμωπίας
Τις τελευταίες μέρες πληθαίνουν οι φήμες για πιθανή κατάργηση από πλευράς κυβέρνησης του Ι.Κ.Α

Ενημέρωση και ΛύσειςΟ Εμπορικός Σύλλογος Αλμωπίας σας προσκαλεί  στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο  την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 18:00μ.μ.

«Από τον Κατή στον Ειρηνοδίκη. 100 χρόνια Ειρηνοδικείο Γιαννιτσών. Ιστορική Αναδρομή.» 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η - Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Ερώτηση για το ΙΚΑ Αριδαίας
Θέμα: Εμπαιγμός των κατοίκων της Αλμωπίας από την κυβέρνηση και έντονη υποβάθμιση της περιοχής με το δρομολογούμενο κλείσιμο του ΙΚΑ Αριδαίας

Επίσκεψη Υπουργού Εσωτερικών στο Δήμο Πέλλας.       


Ο Υπουργός  Εσωτερικών Αργύρης  Ντινόπουλος επισκέφθηκε το Σάββατο 22 Νοεμβρίου το Δήμο Πέλλας στα πλαίσια της περιοδείας του στην Π.Ε. Πέλλας. 

Ο ΥΠ.ΕΣ Αργύρης Ντινόπουλος επισκέφθηκε το Δήμο Σκύδρας.
Τον Υπουργό Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλο υποδέχθηκε στο Δημαρχείο Σκύδρας, το μεσημέρι του Σαββάτου 22/11/2014, η Δήμαρχος Κατερίνα Ιγνατιάδου.

Ο Υπουργός Εσωτερικών στο Δήμο ΈδεσσαςΟ Υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος επισκέφθηκε το Δήμο Έδεσσας, όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τον Δήμαρχο Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου και τους συνεργάτες του.

Πρώτο βραβείοΠΗΡΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΡΟΜΑΧΩΝ


 Γίνεται γνωστό ότι το ηλεκτρονικό περιοδικό του Γυμνασίου Προμάχων ΠΡΟΜΑΧΟΙ School Net κέρδισε το βραβείο της καλύτερης σχολικής ηλεκτρονικής εφημερίδας που συνοδεύονταν

Θ .ΤΖΑΚΡΗ: Άρση του πολιτικού αδιεξόδου
Συνάντηση  με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Αλέξη Τσίπρα, είχε η βουλευτής Θ.Τζάκρη, η οποία μετά την συνάντηση δήλωσε τα εξής:

Συνάντηση Στελεχών στη Θεσσαλονίκη για την Ανασύσταση του Σοσιαλιστικού Χώρου 

Η επανασύσταση της σοσιαλιστικής παράταξης βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης, που πραγματοποιήθηκε από στελέχη των κοινωνικών χώρων και πολιτικά στελέχη,  το Σάββατο 22/11/14  στη Θεσσαλονίκη.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πανελλαδικής πρωτοβουλίας

Στήριξη στο Ι.Κ.Α Αριδαίας από τον Κυνηγετικό ΣύλλογοΤις τελευταίες μέρες πληθαίνουν οι φήμες για πιθανή κατάργηση από πλευράς κυβέρνησης του Ι.Κ.Α Αριδαίας, γεγονός το οποίο έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων και παρεμβάσεις από φορείς και πολίτες, προς τους πολιτικούς της Αλμωπίας, της Πέλλας αλλά και της Μακεδονίας ευρύτερα.

7-21