Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΣΚΥΔΡΑΣ



      
Η Οργάνωση Μελών ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΣΚΥΔΡΑΣ ,σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥ.ΡΙΖ.Α Νομού Πέλλας,προσκαλεί τους Πολίτες του Δήμου Σκύδρας στην εκδήλωση που διοργανώνει την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 7.30 μμ, στην Πλατεία Ελευθερίας στη Σκύδρα , με θέμα :

Παναγίτσα-Πρόμαχοι Θυμήθηκαν τα αδικοχαμένα παιδιά τους



 
Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πέλλας η «Δάφνη» Παναγίτσας και ο  ΑΣ Πρόμαχοι , θυμήθηκαν  και τίμησαν τα παιδιά τους που χάθηκαν άδικα .

Αιτήματα Συλλόγου Τριτέκνων στη Δήμαρχο Σκύδρας.




Το Δ.Σ. του Συλλόγου τριών τέκνων  επαρχίας Έδεσσας «Οι Τρεις Ιεράρχες» υποδέχθηκε στο Δημαρχείο Σκύδρας, τη Δευτέρα 22/9/2014, η Δήμαρχος Κατερίνα Ιγνατιάδου.
Σκοπός κι αντικείμενο της επίσκεψης ήταν η αλληλογνωριμία, η κατάθεση αιτημάτων από πλευράς συλλόγου και η συζήτηση επ΄αυτών, αλλά κι επί της δημογραφικής πολιτικής του κράτους.

Την παραμονή του τελωνείου της Σκύδρας ζητά ο Βουλευτής Διονύσης Σταμενίτης.




«Επανεξέταση του οργανογράμματος προτείνει ο Βουλευτής».
Την αντίδραση του στη σχεδιαζόμενη συγχώνευση  των τελωνείων Σκύδρας, Βέροιας και Κατερίνης σε ένα τελωνείο στο Κλειδί Ημαθίας εξέφρασε  ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης στην Γενική Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων κ. Σαββαϊδου.

Απάτες σε βάρος αυτοκινητιστών και οδηγών ΤΑΞΙ




ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΥΔΡΑ

Οι βαθμολογίες της ΕΠΣ Πέλλας






A1               

Oριστική Λύση για την κάλυψη των απαιτήσεων όλων των υπαρχόντων δικαιούχων του «Εξοικονομώ κατ΄Οίκον».



Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας κ.Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος , ενέκρινε την άμεση χρηματοδότηση του ΕΤΕΑΝ, με ποσό  100 εκ. ευρώ ,

Πρόγραμμα 194 εκατ. ευρώ για 11.116 Νέους Αγρότες.



Γιώργος Καρασμάνης: «Η ανανέωση της υπαίθρου αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα»

Ενισχύσεις ύψους 194.329.500 ευρώ για μια πενταετία θα λάβουν 11.116 παραγωγοί ως 40 ετών οι οποίοι εντάσσονται στο καινούργιο πρόγραμμα των «Νέων Γεωργών».

Συνεργασία Δήμου Σκύδρας-Πυροσβεστικής



 

Συνάντηση της Δημάρχου Σκύδρας με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Έδεσσας.

Σπάει νεύρα ο Δ. Μπίνος





Πολλά νεύρα έχει αρχίσει να σπάει ο νέος Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος.

Καλή τιμή για τα κάστανα



Καλή αναμένεται η  αγορά στα κάστανα φέτος. Αυτό υποστηρίζει ο Χρήστος Δόλδης (Παντάρ-Τάκης) .

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ ΕΔΕΣΣΑΣ για ΜΑΧΕΣ του ΕΛΑΣ στο ΜΟΥΧΑΡΕΜ-ΧΑΝΙ





    Στα Στενά του Μουχαρέμ Χάνι βόρεια της Έδεσσας, ανάμεσα στα βουνά Καϊμακτσαλάν και         Βέρμιο, το Παράρτημα Έδεσσας της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης - ΔΣΕ πραγματοποίησε και φέτος την Εκδήλωση Μνήμης για τους ηρωικούς νεκρούς των νικηφό-ρων αντιφασιστικών μαχών του 30ου Συντάγματος του ΕΛΑΣ με την ανατίναξη των γερμανικών αμαξοστοιχιών, που περνούσαν από τα στενά του Μουχαρέμ Χάνι τον Αύγουστο του 1944.

(3)