Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Εγκλήματα χωρίς δράστες



Γελάν  κοροϊδευτικά  πίσω από την πλάτη του κοσμάκη

Συνάντηση Κυνηγών με τον Δήμαρχο Αλμωπίας Δ. Μπίνο







Ανταλλαγή απόψεων σε θέματα που αφορούν το κυνήγι, αλλά και την χλωρίδα, την πανίδα καις αξεπέραστες ομορφιές των δασών της περιοχής, στη συνάντηση αντιπροσωπίας του κυνηγετικού συλλόγου Αλμωπίας και του Δημάρχου Δημήτρη Μπίνου.

Συνάντηση με τους εθελοντές Ριζαρίου




Με την Ομάδα Εθελοντών Ριζαρίου, τον Πρόεδρο του Τοπικού Διαμερίσματος Ριζαρίου κ. Κώστα Δημητριάδη και τον Δημοτικό Σύμβουλο Μιχάλη Σαμλίδη, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου και συζήτησαν θέματα για τη δράση του Συλλόγου και τα έργα που πραγματοποιούνται στο Ριζάρι.

Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών στη ΔΕΥΑ Αλμωπίας





    Το Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας αποφάσισε την παράταση της ημερομηνίας λήξης των διακανονισμών των ληξιπρόθεσμων χρεών των καταναλωτών της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας έως και την 31.12.2014.

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας





 Για την Τετάρτη  26   Νοεμβρίου στις 19.00΄ (7.00 μ.μ.) είναι προγραμματισμένη η συνεδρίαση    του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων  στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :
 

Δράσεις «Κοινωνικού Σχολείου»



Η Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης Πέλλας Ανακοινώνει ότι:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΡΓΥΡΗ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΛΛΑΣ ΣΤΙΣ 22-11-2014



 
    10:00 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΕΛΛΑΣ

Πλημμυρισμένο από κόσμο το ανακαινισμένο εντευκτήριο του Εδεσσαϊκού Θεάτρου.



 


Καθημερινά γίνονται πρόβες για τις τρείς ξεχωριστές παραγωγές που ετοιμάζει το Εδεσσαϊκό Θέατρο από την Κεντρική Σκηνή. Η «Ρεμπέτικη Μουσικοθεατρική παράσταση», η παιδική παράσταση

Τελικά δεν λειτούργησε το γραφείο κόρης πρώην Δημάρχου που επιδοτήθηκε από τον ΟΑΕΔ



Το εφετείο Θεσσαλονίκης μεταξύ άλλων έκρινε ότι το γραφείο κόρης πρώην Δημάρχου της περιοχής στην Αριδαία , δεν λειτούργησε ποτέ , όπως είχε υποχρέωση  προκειμένου να ισχύσει σχετικό επιδοτούμενο πρόγραμμα στο οποίο είχε ενταχθεί ως νέα επιστήμων .

Η δράση «Γείτονες» στην Π.Ε. Πέλλας




Συνάντηση με τους προέδρους των Σωματείων Αρτοποιών και εκπροσώπους των συλλόγων τριτέκνων και πολυτέκνων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας είχε την Τετάρτη, 19/11 ο

ΦΟΑ -ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ


(3)