Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου 2014

Σύγκληση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δ. Σκύδρας.Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Σκύδρας συγκαλείται σε συνεδρίαση στο Δημαρχείο, την Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014 κι ώρα 13:00΄, μετά από πρόσκληση της Προέδρου της Κατερίνας Ιγνατιάδου Δημάρχου Σκύδρας, με την εξής θεματολογία :

Ενισχύσεις έως 5.978.699 ευρώ για 459 παραγωγούς μέσα από προγράμματα ολοκληρωμένης διαχείρισης στον καπνό 
Ποσά ενισχύσεων που φτάνουν μέχρι 5.978.699 ευρώ θα λάβουν 459 παραγωγοί της χώρας οι οποίοι με αποφάσεις που υπέγραψε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Καρασμάνης, εντάσσονται στα γεωργοπεριβαλλοντικά προγράμματα ολοκληρωμένης διαχείρισης καπνού και αμιψεισποράς σε καπνοπαραγωγικές περιοχές μέσα από το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013.

Μηνιαία δραστηριότητα των Αστυνομικών Υπηρεσιών Κεντρικής Μακεδονίας του μήνα Οκτωβρίου 2014Κατά τη διάρκεια του μήνα Οκτωβρίου του έτους 2014, από τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Κεντρικής Μακεδονίας, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά -606- άτομα και ειδικότερα:

Æ Για ανθρωποκτονία: -1-

Εκλογές ΣΕΦΙΕ 
Ο Σύλλογος Εργαζομένων στα Φροντιστήρια Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης-Βορείου

Επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Επιστολή η οποία αναφέρεται στο αίτημα βελτίωσης των κριτηρίων αναγνώρισης των ομάδων παραγωγών οπωροκηπευτικών στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Καρασμάνη.

Γιάννης Σηφάκης :Η ΔΕΥΑ πρέπει να σωθεί προς όφελος των δημοτών της ΑλμωπίαςΗ χθεσινή συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για το πρόβλημα της ΔΕΥΑ ανέδειξε τις σοβαρές ευθύνες των προηγούμενων τριών δημοτικών διοικήσεων τόσο για το έργο ύδρευσης της Αριδαίας όσο και για την οικονομική διαχείριση της ΔΕΥΑ.

Επιτάφειος Θρήνος από την «Νέα Εποχή για την Αλμωπία»
Δημήτρης Πασόης: «Το σήριαλ της ΔΕΥΑ κατέληξε σε... τραγωδία»

Συνάντηση της Δημάρχου Σκύδρας με το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου.Οι κοινές δράσεις για τη βελτίωση και την ανάδειξη της εικόνας της πόλης ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς, με σκοπό την αλλαγή της ψυχολογίας των πολιτών και την τόνωση της αγοράς, συζητήθηκαν, την Πέμπτη 6/11/2014, στη συνάντηση της Δημάρχου Σκύδρας

Εξιχνιάστηκαν 4 περιπτώσεις απάτης και απόπειρας απάτης σε βάρος ηλικιωμένων στην Έδεσσα 

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας συνελήφθησαν ένας 35χρονος και μία 33χρονη

Προσποιούμενοι φιλικά πρόσωπα των στενών συγγενών των ηλικιωμένων επιχειρούσαν να τους αποσπάσουν χρηματικά ποσά

Οι διαιτητές των αγώνων της ΕΠΣ Πέλλας
Οι παρακάτω διαιτητές θα διευθύνουν τα παιχνίδια των αγώνων στην ΕΠΣ Πέλλας       

Φ.Ο. ΑΡΙΔΑΙΑΣ - Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ 45-70

Χωρίς να ‘’πιάσει’’  την επιθυμητή απόδοση, η ομάδα του Γιώργου Μίλτση πέτυχε ακόμη μία νίκη που την κρατάει σταθερά στην κορυφή του ομίλου μαζί με τον Ζαφειράκη Νάουσας.

Πρώτη η ΔΑΚΕ στην Πέλλα στις εκλογές υπηρεσιακών συμβουλίωνΔημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Εργαζομένων
Καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
«Ελεύθερη σκέψη – Ελεύθερη δράση»


Συναγερμός – Επιδείνωση καιρού από το μεσημέρι
Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το μεσημέρι στη Δυτική Ελλάδα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες μέχρι τη νύχτα θα επεκταθούν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Στους Γαλατάδες και στην στην Κόρινθο καιτα τυχερά δελτία
Τα δύο «χρυσά» δελτία που μοιράζονται τα18.398.924 ευρώ της σημερινής κλήρωσης του τζόκερ παίχτηκαν στην Κόρινθο και στους Γαλατάδες Πέλλας.

7-21