Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Καλές εμφανίσεις και εκτός έδρας ισοπαλίες για της μικτές της ΕΠΣ Πέλλας




Μετά από δύο πολύ καλές εμφανίσεις οι μικτές Παίδων και Νέων της ΕΠΣ Πέλλας απέσπασαν εκτός έδρας ισοπαλίες από τις αντίστοιχες των ΕΠΣ Σεερών. Όλες οι ομάδες προσπάθησαν για το καλύτερο παρά το τσουχτερό κρύο.

Έπιασε κορυφή η ‘Ενωση Πολυκάρπης-Μοναστηρακίου



 


Σε εξ αναβολής αγώνες τη Τετάρτη 7 Ιανουαρίου σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα :

Πρώτο κουδούνι στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας






Από την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015, τα μαθήματα για τους μαθητές και μαθήτριες του 2ου Δημοτικού Σχολείο Αριδαίας

Ευχές από τον Σύλλογο ΄΄ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΟΡΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ΄΄



 



 Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. Του Συλλόγου

Γλέντησαν οι Γιάννηδες στο Λουτράκι



 


Με τον δικό τους τρόπο γιόρτασαν οι Γιάννηδες στο Λουτράκι.

Τα Θεοφάνεια στην Όρμα




Με λαμπρότητα γιόρτασαν στην Όρμα

Με αλυσίδες για το χιονοδρομικό



 

Ανακοινώνεται ότι λόγω της χιονόπτωσης – παγετού, η κυκλοφορία των οχημάτων στους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας (πλην του νομού Θεσσαλονίκης), διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στα ακόλουθα σημεία:

Η κοροϊδία των κατοίκων της Πέλλας συνεχίζεται





«Με πόρους από το πακέτο Γιούνκερ η κατασκευή των παρακάμψεων Γιαννιτσών και Χαλκηδόνας» λέει  χωρίς ίχνος ντροπής  ο Δ. Σταμενίτης.


Αντί να καταπιούν τη γλώσσα τους και τουλάχιστον να μην μιλάνε, σε μια επίδειξη θράσους ο κυβερνητικός βουλευτής Διονύσης Σταμενίτης υποτιμά την νοημοσύνη όλων και νομίζει ότι ο λαός της Πέλλας έχει πάθει ομαδική  απώλεια μνήμης . Τώρα ανακάλυψε την καραμέλα ότι η κατασκευή των παρακάμψεων Γιαννιτσών και Χαλκηδόνας  θα γίνει «με πόρους από το πακέτο Γιούνκερ».
Επειδή ο ίδιος προφανώς μας θεωρεί ηλίθιους ,καλό είναι να θυμηθεί τον «πόλεμο» που είχε ξεσπάσει , ότν ο συνάδερφός του Γιώργος Καρασμάνης είχε καταγγείλει ότι τα χρήματα για το συγκεκριμένο έργο τα πήρανε και τα πήγανε σε άλλο έργο στην Θεσσαλονίκη. Τότε όλοι είχαν εξαπολύσει πόλεμο κατά του Γ. Καρασμάνη. Μόνο τρελό δεν τον είχαν βγάλει επειδή αποκάλυψε την μεγάλη απάτη σε βάρος της Πέλλας. Όταν ο Γ. Καρασμάνης κατάγγελλε ότι κλέψανε τα χρήματα .. Σε επιστολή του το 2013 χαρακτίριζε το όλο θέμα  ως ΑΠΑΤΗ  ( μετά τις ιδέες , Σταμενίτη , η σχετική επιστολή του)

Οι υπόλοιποι τουλάχιστον προς το παρόν σιωπούν, ενώ ο Δ. Σταμενίτης  ξετυλίγει το κουβάρι του παραμυθιού ξανά , ως εξής:

ΔΥΟ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ Ο ¨Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ¨ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ KICK BOXING-SEMI CONTACT



    Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα KICK BOXING – SEMI CONTACT στο Ολυμπιακό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων στα άνω Λιόσια της Αθήνας . Διοργανώτρια ήταν η Πανελλήνια        Ομοσπονδία KICK BOXING υπό την εποπτεία  της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού .

Οργανώσεις Παραγωγών, Ενώσεις και Διεπαγγελματικές Οργανώσεις στον Τομέα του Γάλακτος και των Γαλακτοκομικών προϊόντων





Υπενθυμίζεται στου κτηνοτρόφους-παραγωγούς γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων ότι ισχύει και εφαρμόζεται η αρ.  αριθμ. 2133/101443/13 (ΦΕΚ 2226 Β/10-9-2013) :

(3)