Δευτέρα, 9 Ιουνίου 2014

Σε ρόλο …Κολόμβου ο Αντώνης Μήνου 

Σε ρόλο Ελληνα Κολόμβου, ο Καρατζοβίτης Αντώνης Μήνου είναι ο πρώτος άνθρωπος του τιμ της Εθνικής που πέρασε τον Ατλαντικό για να ανακαλύψει τα προτερήματα και τα μειονεκτήματα των αντιπάλων μας στο Μουντιάλ.Στο τμήμα σκάουτινγκ του εθνικού συγκροτήματος ο βετεράνος Αριδαιώτης διεθνής γκολκίπερ αποτελεί άμεσο συνεργάτη του ομοσπονδιακού τεχνικού Φερνάντο Σάντος.

Το νέο δημοτικό συμβούλιο Έδεσσας Η σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου Έδεσσας, του  οποίουη Θητεία αρχίζει από 1η Σεπτεμβρίου 2014, έχει ως εξής:

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας

 
Συνεδριάζει το  Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας, ς την Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014 και ώρα 20.00΄ για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Μπράβο στον Ιορδάνη ΤζαμτζήΑνωτερότητα έδειξε ο Ιορδάνης Τζαμτζής που ευχήθηκε στον Γ. Καρασμάνη καλή επιτυχα

Δικαίωση για τον Γ. ΚαρασμάνηΜόνο χαρά νοιώθει η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων της Πέλλας για την υπουργοποίηση του Γιώργου Καρασμάνη .

H νέα Κυβέρνηση - Όλα τα ονόματα 


Υπουργός: Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων
Γιώργος Καρασμάνης

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Η ΑΛΑΤΖΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΡΑΤΕ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  Την 31η   Μαίου και  την    Ιουνίου 2014  διεξήχθη  το  10ο  Κύπελλο  Καράτε Βορείου  και  Κεντρικής  Ελλάδας στην  πόλη  της  Βέροιας  οργανωμένο  από  την  Ε.Κ.ΚΕ.Β.Ε.  την  ΕΛ.Ο.Κ. 

Σωστή άθληση και διατροφή Το  να διδάξεις ένα παιδί να τρώει σωστά και να αθλείται ίσως είναι κάτι εύκολο. Όλοι ξέρουμε λίγο πολύ, τι πρέπει να κάνουμε και τι είναι το σωστό.
Η "ξερή", άγονη γνώση μεταδίδεται, διαχέεται και εξανεμίζεται.

7-21