Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Την άλλη Τετάρτη εκλογές στον Αλμωπό

Την ερχόμενη Τετάρτη πρόκειται να γίνουν εκλογές για την ανάδειξη Διοίκησης  στον Αλμωπό Αριδαίας. Αυτό αποφάσισε η σημερινή γενική συνέλέυση καθώς εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από δύο ακόμα σχήματα για την ανάληψη της Διοίκησης .

Σύσκεψη εργασίας Αντιπεριφερειάρχη και Δημάρχων με τη συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων και συνεργατών

               




Με τη συμμετοχή των τεσσάρων Δημάρχων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, των κκ. Γιάννου, Πασσόη, Στάμκου και Χοίδη και μεγάλου αριθμού υπηρεσιακών παραγόντων και συνεργατών της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση εργασίας που οργανώθηκε με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεοδωρίδη στην οποία προήδρευσε ο ίδιος.

ΝΕΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΑΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Φήμες για επάνοδο Παλιατζίκη;





Παραιτήθηκε χθες ο Διευθυντής της ΕΑΣ Αλμωπίας Διονύσης Τζάτζης

Ο ΚΑΛΟΦΑΓΑΣ

Ημερίδα για το Ευρωπαϊκό πρόγραμματο Flinkman.


       Η ανάπτυξη ενός πλαισίου συνεργασίας των αρμόδιων φορέων για τα σχέδια της διαχείρισης των πλημμυρών ήταν το θέμα της ημερίδας που πραγματοποίησε σήμερα (Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011) στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο (αίθουσα Helexpo Corona) η Διεύθυνση Υδάτων Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο της υλοποίησης του Ευρωπαϊκού προγράμματος Flinkman.

Το βρώμικο χαλί και το χάλι της Ανατολικής Αλμωπία





Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν προγραμματισμένη (25-05-2011) η εκδίκαση της μήνυσης του πρώην Δημάρχου Εξαπλατάνου Σταύρου Τουφεγγόπουλου σε βάρος μελών του συνδυασμού <<ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ>> και

Ο Γιώργος Μπίνος Γράφει για τιςΜετακινήσεις των προπονητών την περίοδο 2010-2011

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Φ.Σ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ

Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Πολυκάρπης  Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ευχαριστεί θερμά όλες τις χορωδίες που πήραν μέρος στην 4η συνάντηση χορωδιών στη Πολυκάρπη τη Κυριακή 22 Μαΐου

Οι εκλογές των δασκάλων στην Αλμωπία

Εγιναν την Τρίτη οι εκλογές στον Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Αλμωπίας «Ο Μέγας Αλέξανδρος». Τα αποτελέσματα:

EΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ

Κοριτσάκι από την Αλμωπία, 16 ετών, έχει απόλυτη ανάγκη από την οικονομική μας ΒΟΗΘΕΙΑ λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας. Κουτιά για να καταθέσετε την βοήθειά σας υπάρχουν σε όλα τα Τοπικά Διαμερίσματα, στα καφενεία.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ 1€ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΖΩΗ

(3)