Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

Κορόιδα Υδραιώτες


Γεια και χαρά σας βρε  

Στη Μακαμπή Θεσσαλονίκης ο Λάζαρος ΣιβέναςΣτη Μακαμπή Θεσσαλονίκης θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λάζαρος Σιβένας του Πανεδεσσαϊκού

Γιόρτασαν την Αγία Παρασκευή στην Άνω Κορυφή 
Τη Τρίτη  26/07/2016 το  πανηγύρι στην Ανω Κορυφή . Το πρωί τελέστηκε Θεία Λειτουργία από τρεις ιερείς :

O Nίκος Μποζίνης στη Δόξα ΕξαπλατάνουΟ 20χρονος μεσοεπιθετικός Νίκος Μποζίνης

O Kώστας Καρακάσογλου στον ΕδεσσαϊκόΟ Εδεσσαικός ανακοίνωσε  την μεταγραφή του Κώστα Καρακάσογλου. Ο ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος στις 12 Δεκεμβρίου του 1991 έχοντας μέχρι τώρα να παρουσιάσει μια πολύ πλούσια και γεμάτη καριέρα.

Παραίτηση του Θανάση Φασουράκη από την ΕΠΣ Πέλλας 
Την παραίτησή του από  τα αξιώματα του Προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας και του Αντιπροέδρου της ΕΠΣ Πέλλας, υπέβαλλε ο Θανάσης Φασουράκης   . Τους λόγους εξηγεί στην παρακάτω επιστολή :

Οζώδη δερματίτιδα: 700 ζώα θανατώθηκαν και άλλα 210 θα θανατωθούν στην ΠέλλαΣε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία θανάτωσης ζώων στους νομούς Πέλλας και Ημαθίας λόγω της οζώδους δερματίτιδας, ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας, Θεοφάνης Παπάς, κατά τη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου κεντρικής Μακεδονίας.

Ριζοχωρίτικα 2016


Βροχές στην Ήπειρο και στην κεντρική ΜακεδονίαΌμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως σε κεντρική, δυτική Μακεδονία και Ήπειρο θα σημειωθούν σήμερα, Τρίτη, 26 Ιουλίου. Η θερμοκρασία σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Μακελειό στην Ιαπωνία: Άνδρας σκότωσε 19 άτομα με μαχαίρι...

Μακελειό στην Ιαπωνία: Άνδρας σκότωσε 19 άτομα με μαχαίρι - Δεκάδες τραυματίεςΔεκάδες τραυματίες...

Δεκαεννιά άτομα σκοτώθηκαν και άλλα 24 νοσηλεύτηκαν μετά από επίθεση με μαχαίρι από πρώην υπάλληλο σε κέντρο για άτομα με...

Γάτσεια 2016


(3)