Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Θεατρική κωμωδία...η Ιοκάστη στην Έδεσσα




Σάββατο 19 και Κυριακή 20 Ιανουαρίου, 9μμ - Διοικητήριο

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ, ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ






Την Αντιπεριφέρεια Αναπτυξιακού Σχεδιασμού και Προγραμματισμού αναλαμβάνει ο κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας.

Κοπή πίτας Μ.Σ .Ξιφιανής




Τη Κυριακή  13  Ιανουαρίου τα μέλη του Μορφωτικού Συλλόγου Ξιφιανής

Πεζοπορία στο Γαρέφι




 
 Με σύμμαχό τους τον καλό καιρό, τα μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου Αριδαίας, πραγματοποίησαν πεζοπορία στο Γαρέφι, από το Άνω Γαρέφι έως το εκκλησάκι της Ζωοδόχου Πηγής (φωτο).


Στου Φώντα το κελλάρι



Στου Φώντα το κελάρι
Κάπου εκεί στη Πιπεριά
Κόψαν με καμάρι
Πίτα με φλουριά

Ύστατο αντίο του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας στον πρώην Νομάρχη Γιώργο Τάνο Θ. Θεοδωρίδης: Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος



Παρουσία πλήθους κόσμου κηδεύτηκε την Κυριακή (13/1) το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην Μητρόπολη Γιαννιτσών ο πρώην Νομάρχης Πέλλας και Διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου  Έδεσσας Γιώργος Τάνος. Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης παρέστη στην τελετή και εκφώνησε επικήδειο χαιρετισμό.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΕΛΛΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΔΕΝΔΡΟΚΟΜΙΚΩΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ.



Με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή και προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αλλά και με προσωπική επαφή που είχε με τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Χαρακόπουλο, ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης ανακινεί το θέμα της αποζημίωσης των παραγωγών δενδροκομικών καλλιεργειών ( μήλα, αχλάδια, κεράσια, δαμάσκηνα ) της περιοχής Αρσενίου Σκύδρας.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 2ΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ



Μετά τον 4ο αγώνα
ΑΡΙΔΑΙΑ 21-12-12 (νυχτερινός)
Αφετηρία: Συνεργείο Χρήστου Παναγιωτίδη

Σύσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας με τους Διευθυντές των Υπηρεσιών της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης





Συνάντηση εργασίας μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη και των Προϊσταμένων Διευθύνσεων και αυτοτελών Τμημάτων πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί με αντικείμενο την οργάνωση και τον προγραμματισμό της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης Πέλλας.

Θ. ΚΑΡΑΟΓΛΟΥ: «ΜΕ ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ»




Στην κοπή της βασιλόπιτας της ΝΟΔΕ Κιλκίς παραβρέθηκε το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013 ο Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης και βουλευτής της ΝΔ στη Β΄Θεσσαλονίκης, κ. Θεόδωρος

ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ



 
Στη Θεσσαλονίκη, σήμερα 13 Ιανουαρίου 2013, ημέρα Κυριακή υποβάλλω προς το Δ.Σ. του Συλλόγου  την παραίτησή μου από την θέση μέλους του Δ.Σ. του Συλλόγου.

ΑΛΑΝΤΙΝ ΞΕΝΙΤΙΔΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ



 

ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
Σάββατο 19 Ιανουαρίου στις 6:30 μ.μ.

Σκηνοθεσία  ΤΑΜΙΛΛΑ ΚΟΥΛΙΕΒΑ
Μετάφραση - Διασκευή ΦΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

Χορήγηση Αδειών Υπαίθριου Πλανόδιου Εμπορίου στην ΄Εδεσσα





Ο Δήμος Έδεσσας θα χορηγήσει δύο (2) άδειες τύπου Β Υπαίθριου  Πλανοδίου Εμπορίου για το έτος 2013. Οι άδειες περιλαμβάνουν προϊόντα πλην των προϊόντων γης, αλιείας και ιχθυοκαλλιέργειας και ισχύουν για την περιοχή του Δήμου Έδεσσας.

Απεβίωσε ο Χρήστος Μίσκος




΄Εχασε τη μάχη με την επάρατο ο Χρήστος Μίσκος τακτικός συνεργάτης της εφημερίδας Γεγονότα του Ν.  Πέλλας.

Απειλές κατά του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Αλμωπίας .



ΦΟΒΕΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ  ΤΟΥ  ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΡΗ. ΚΑΛΕΙ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ

Απειλές σε βάρος του ,αλλά και εναντίον του νομικού συμβούλου του Δήμου Αλμωπίας και πληρεξούσιου Δικηγόρου που χειρίστηκε πρόσφατα υπόθεση του Δήμου , καταγγέλλει με ανακοίνωσή του ο Συμπαραστάτης του  Δημότη και της Επιχείρησης Σταύρος Κλεισούρης .

Σε νέα δίκη παραπέμπεται ο Β. Παπαγεωργόπουλος



 


 Την ώρα που είναι σε εξέλιξη η δίκη για την πολύκροτη υπόθεσης της υπεξαίρεσης, το Συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης, με βούλευμα που εξέδωσε, «στέλνει» τον τέως δήμαρχο να δικαστεί στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, αυτήν την φορά για την «τρύπα» 1,1 εκατ. ευρώ στο ταμείο της Παγίας Προκαταβολής του δήμου.

Αύριο Τρίτη ξανά η δίκη του Στ. Τουφεγγόπουλου.



Για αύριο Τρίτη 15 Ιανουαρίου έχει προγραμματιστεί η συνέχεια της πολυδιακοπείσας δίκης  του πρώην Δημάρχου Εξαπλατάνου Σταύρου Τουφεγγόπουλου  που κατηγορείατα για παράβαση

ΦΟ Αριδαίας - Τιτάνες Παλαμά 69-95



Σε ένα παιχνίδι που έγινε μέσα σε πολύ κρύα ατμόσφαιρα οι Τιτάνες Παλαμά νίκησαν δίκαια μέσα στην Αριδαία το ΦΟΑ με 69-95. Για ακόμα μια φορά όμως την παράσταση έκλεψαν οι διαιτητές με τα σφυρίγματα τους προστατεύοντας τη φιλοξενούμενη ομάδα.

(3)