Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2014

Σε δύσκολη θέση ο Δήμαρχος Αλμωπίας
 
Σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο Δήμαρχος Αλμωπίας , ο οποίος καλείται να προβεί σε διαπιστωτική , προκειμένου

Θεόδωρς Χαρανίδης Κατεβαίνει με αξιώσειςΌχι μόνο καταβαίνει στις δημοτικές εκλογές, στον Δήμο Αλμωπίας, ο Θεόδωρος Χαρανίδης,

Ο ΥΠΟΨ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΖΙΩΓΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ στην ΠΕΛΛΑ

           
             Στην Πέλλα θα βρεθεί το επόμενο διήμερο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Κ.Μακεδονίας
Ζιώγας Γιάννης.

Τρίβουν τα χέρια τους Τζιτζικώστας και ΘεοδωρίδηςΙωαννίδης και Ανδρίτσος  πολύ λίγοι για να τους ανακόψουν

«Στην Έδεσσα την Παρασκευή ο Μάρκος Μπόλαρης»
Συνέντευξη τύπου θα παραχωρήσει ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Μάρκος Μπόλαρης

Την Δευτέρα η λαϊκή του Εξαπλατάνου 
 Η λειτουργία της λαϊκής αγοράς Εξαπλατάνου της Τρίτης  25 Μαρτίου 2014,

Εγγραφή πατατοπαραγωγών στο φυτοϋγειονομικό μητρώο .Το Τμήμα Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Πέλλας γνωρίζει  στους καλλιεργητές πατάτας τα παρακάτω:

Επίσκεψη Α.Τζιτζικώστα στο Δήμο Σκύδρας.
 Τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κι εκ νέου υποψήφιο Απόστολο Τζιτζικώστα υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Σκύδρας Γιώργος Χοΐδης, την  Τετάρτη 19/3/14. Στη συζήτηση που αναπτύχθηκε ο Δήμαρχος έθεσε μια σειρά σημαντικών ζητημάτων, όπως είναι:

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΔΑΣΑΡΧΕΙΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
Τις τελευταίες μέρες πληθαίνουν οι φήμες για πιθανή κατάργηση από πλευράς κυβέρνησης του Δασαρχείου Αριδαίας ή συγχώνευσης του με την Δ/νση Δασών Πέλλας, γεγονός το οποίο έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων και παρεμβάσεις από φορείς και πολίτες, προς τους πολιτικούς της Αλμωπίας, της Πέλλας αλλά και της Μακεδονίας ευρύτερα.

18μήνες φυλάκιση στον Σταύρο ΤουφεγγόπουλοΠοινή φυλάκισης 18 μηνών και στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων για ένα χρόνο , επέβαλλε το τριμελές πλημμελειοδικείο Έδεσσας τη Πέμπτη 20-3-2014 , στον πρώην Δήμαρχο του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου Σταύρο Τουφεγγόπουλο.

«Tα καινούρια ρούχα του Αυτοκράτορα» από το Εδεσσαϊκό θέατρο

Το Εδεσσαϊκό Θέατρο  παρουσιάζει δραματοποιημένο το παραμύθι  του Hans Cristian Andersen «Tα καινούρια ρούχα του Αυτοκράτορα» ξεκινώντας τις παραστάσεις του την Τετάρτη 26 Μαρτίου.

Ανακοίνωση για τη λήξη της διαθεσιμότηταςΑ’ ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ
Το Σάββατο 22 Μαρτίου 2014 είναι η ημερομηνία που λήγει το καθεστώς της διαθεσιμότητας για εκατοντάδες εκπαιδευτικούς - σε σύνολο χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων - και ανοίγει ο δρόμος των απολύσεων στο Δημόσιο.

ΔΗΛΩΣΗ Νικολάου Παπαδόπουλου , διαιτητή του Συνδέσμου Επισήμων Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν.Πέλλας.                                  
     ΠΡΟΣ  ΤΟΥΣ  ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ  ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ  ΚΑΙ  ΤΟ  ΦΙΛΑΘΛΟ  ΚΟΙΝΟ  ΤΟΥ  Ν.ΠΕΛΛΑΣ
Αγαπητοί  συνάδελφοι
Αξιότιμοι  φίλαθλοι

Νέα του ΓΑΣ ΈδεσσαςΣυνάντηση της διοίκηση και του προπονητικού team έγινε την περασμένη εβδομάδα, με σκοπό να γίνει ο απολογισμός της χρονιάς που πέρασε, αλλά και ο σχεδιασμός για την νέα.

Π.Ε. Πέλλας στην έκθεση Detrop 2014Επιτυχημένη ήταν η παρουσία της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας στην 23η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών DETROP η οποία διεξήχθη στην Αθήνα το χρονικό διάστημα 14-16 Μαρτίου.


7-21