Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

18μήνες φυλάκιση στον Σταύρο Τουφεγγόπουλο



Ποινή φυλάκισης 18 μηνών και στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων για ένα χρόνο , επέβαλλε το τριμελές πλημμελειοδικείο Έδεσσας τη Πέμπτη 20-3-2014 , στον πρώην Δήμαρχο του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου Σταύρο Τουφεγγόπουλο.
Με δύο χρόνια φυλάκιση και 1 χρόνο στέρηση των πολιτικών τους  δικαιωμάτων τιμωρήθηκαν  και ο προϊστάμενος και  ένας  υπάλληλος της πρώην ΤΥΔΚ.
 Μετά από πολλές αναβολές και διακοπές τελικά το δικαστήριο εξέδωσε την Πέμπτη την απόφασή του. Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον Σταύρο Τουφεγγόπουλο για παράβαση καθήκοντος , για προφορική σύμβαση για έργα που δεν έγιναν στον Αρχάγγελο. Οι  υπάλληλοι τιμωρήθηκαν   επειδή βεβαίωσαν  ότι τα έργα εκτελέστηκαν . Όλα ξεκίνησαν από καταγγελία του Τοπικού Συμβουλίου Αρχαγγέλου ,αλλά και από  πρώην αιρετά μέλη του τότε Δήμου Εξαπλατάνου , ότι τα έργα πληρώθηκαν ,αλλά  δεν είχανε γίνει .Ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Αλμωπίας, μετά τους σχετικούς ελέγχους των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου συνέταξε σχετικό πόρισμα το οποίο διαβίβασε αρμοδίως στην εισαγγελία η οποία μετά τις δικές της διαδικασίες άσκησε π οινική δίωξη κατά των υπευθύνων.

49 σχόλια:

  1. Τι ΦΥΛΑΚΗ Κ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ τΑ ΛΕΦΤΑ.. τα audi κ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΙΣΘΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΑΣΕ ΕΝΑΝ ΣΤΑΥΡΟ Ο ΜΠΙΝΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ. ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΠΡΕΠΕ. ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΛΕΦΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΑΝΕ ΤΑ ΕΡΓΑ? ΓΙΑΤΙ Ο Κ. ΤΟΥΦΕΓΓΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΕΙ !! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ, ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ , ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ.. ΠΟΛΥ ΜΑΣΑ ΤΕΛΙΚΑ ... ΕΛΕΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΡΓΗΣΕ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ........ΔΗΚΑΙΩΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ!!!!!
    ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ΤΟΥΦΕΓΟΠΟΥΛΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ,ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ Η ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ,ΔΕΝ ΟΙΔΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ!!!!Η ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και λίγη είναι η ποινή Σταύρο με αυτά που έκανες ???
    Αντί να εξοφλήσεις Τουφεγγόπουλε πραγματικές οφειλές προς τους εργολάβους και προς τους προμηθευτές όπως έπρεπε να κάνεις ,εξοφλούσες εντάλματα των 6.900€ -10.000€ 40.000€-100,000€, για εργασίες που δεν έγιναν ποτέ. Και πού πήγαιναν αυτές οι χιλιάδες € Σταύρο ; Σταύρο Τουφεγγόπουλε τα ψέματα τελειώσανε. Θυμάσε Σταύρο την εποχή τις παντοδυναμίας σου όταν έλεγες ότι ο «Τσάνταλης χρήζει ιατρικής παρακολούθησης»; Ήρθε η ώρα Σταύρο να χρήζεις εσύ Εισαγγελικής παρακολούθησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο ομως δεν αναιρει οτι ο Τσανταλης χρηζει ιατρικης παρακολουθησης οπως ελεγε ο κ.τουφεγγοπουλος...

      Διαγραφή
    2. 5:34 eeee gia na to les esu kati 8a ksereis
      mhpws vlepeis stoixeia tou eautou sou me auta tou K. tsantalh?

      Διαγραφή
  8. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαιρεσαι????Χαιρεσαι με το κακο των αλλων?

      Διαγραφή
    2. poso anohtos eisai 10:27 kaneis dn xairetai me to kako a8wwn an8rwpwn alla me tis prakseis twn anegefalwn

      Διαγραφή
  9. καλα να παθει ο αλλαζονας που νομιζε πως κατι ηταν,αλλα ολα εδω πληρωνοντε.για ολους υπαρχει το αναλογο τιμημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ... ΕΔΩ ΔΕ ΗΤΑΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΕΠΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ-ΑΜΕΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. ΜΕΧΡΙ Κ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ΦΑΓΕ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ. ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΒΛΕΠΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ Κ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΓΕΡΑ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ. ΕΚΑΝΑΝ ΣΠΙΤΙΑ, ΑΠΟΘΗΚΕΣ... ΤΣΑΝΤΑΛΗ ΨΑΞΤΑ Κ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΡΘΙΟΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ, ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΞΕΡΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αμαν ρε παιδια...ολοι ειστε τελειοι? Ολοι αναμαρτητοι? Ειναι δυσκολο να κλεινει το σπιτι καποιου οτι και να εκναι οσο αλαζονας και αν ηταν..... το χρημα μας τυφλωνει πολλες φορες και γινομαστε αλλοι ανθρωποι. Ευχομαι Σταυρο να μην σου συμβει κατι αλλο. Ευχομαι να βρεις το σωστο δρομο της ζωης σου και να μη ξεχασεις οτι η ζωη ειναι μια βολτα. Ποτε δεν ειναι αργα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο κ. Τσανταλης δεν κυνηγαει ανθρωπους. Αναδυκνυει το δικαιο μεσω της δικαιοσυνης. Μιχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. για τον φιλο 4.13 εχασε τον σταυρο ο μπινος αλλα συνεχιζει να εχει σαν δημοτικο συμβουλο εναν απο τους υπερασπιστες του τουφεγγοπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ένας από την ανατολική Αλμωπία.20 Μαρτίου 2014 στις 11:58 μ.μ.

    Κ. Χρήστο Χουρσόγλου, κ.Γιάννη Μαρμαρίδη,κ.Γιώργο Τοπαλίδη,κ.Παντελή Κετικίδη,κ.Βασίλη Αλεξόγλου,κ.Θανάση Τσιώνη,κ.Γρηγόρη Κοροσιάδη, κ…..? πρωτοκλασάτα μέλη της παράταξης του Σταύρου Τουφεγγόπουλο εκείνης της καλής εποχής της παντοδυναμίας σας Αν έχετε τσίπα ο καθένας μεμονωμένα και επώνυμα ζητήστε ΣΥΓΝΩΜΗ από όλην την ανατολική Αλμωπία για το μπάχαλο τις τετραετίας σας. Η τεχνική υπηρεσία δεν γνώριζε τίποτα ; η πρακτικογράφος του Δήμου δεν ήξερε τίποτα; Ούτε ο διευθυντής ; Και τώρα που το μάθατε πέσατε από τα σύννεφα κ.Χουρσόγλου ;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΒΕΒΑΙΑ Κ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.. ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ....ΛΑΜΟΓΙΟ...ΕΝΑΣ ΤΕΝΕΚΕΣ ΞΕΓΑΝΟΤΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΧΡΙΣΤΗΚΕ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΥΤΙΚΟΣ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΛΙΘΙΚΟ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΛΙΘΟΜΑ ΑΝΕΔΕΙΞΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ.ΑΙΔΟΣ ΑΧΡΕΙΕ!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ποιοι ειναι αυτοι οι κυριοι και κυριες που εχουν τσιπα ; Αφου παλι θα ειναι υποψηφιοι με τους δηθεν καθαρους συνδυασμους. Κυριε ΠΑΡΑΣΧΟ προσοχη και στους δωρα φεροντες. Ολοι κατι θελουν απο σενα. Με περισση αγαπη. Ενας Χρωματισμενος απο τα παλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΕΝΤΙΜΩΝ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ ΠΟΥ...ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ,ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑΝ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ....ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΝΑ ΤΙΝΑΞΗ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΕΠΑΓΚΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ.ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ.!!!ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ...ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Ο...ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι καλε, στους τρελους λεμε ναι σε ολα!!!

      Διαγραφή
  20. Ο κυριος Τουφεκοπουλος δεν κατεστρεψε μονο την κοινωνια της Ανατολικης Αλμωπιας αλλα το πιο βασικο την οικγενεια του . Οποτε αυτο που μενει ειναι να ζητησει μια μεγαλη ειλικρινη συγνωμη απο ολους οσους ταλανισε. Χλιμιντριστης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς ενημερωση ανυποψιαστων πολιτων της Αλμωπιας .Υπερασπιστες του κυριου Τουφεκοπουλου ηταν. Οι κυριοιΧαρι Ζερζης Μαρμαριδης κλπ. Χαρηδημος ο υποψιασμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. φιλε 11΄58 ορισμενοι απο αυτους που αναφερεις ειναι υποψηφιοι με το μπινο τον δημητρη,και αυτος τους δεχθηκε . μπραβο δημητρακη με τετοια λαμογια που παιρνεις θα πας καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δεν βριζουμε μια καλυτερη κοινωνια για τη Αλμωπια θελουμε. Ανεβαστε τις σκεψεις μας. Ευχαριστω. Χρωματιστης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΣΑΝΤΑΛΗ πιστευω τωρα να μην εισαι ελεφαντας γραφικος δικομανης χωρις να εχεις κανει αγωγη κλπ. Αν ο κοσμος εχει καταλαβει τι γινοταν στο δημο Εξαπλατανου. Δειξε μεγαλοπρεπεια. Γιατι εισαι ανωτερος. Αλλα καθεσαι με τους κατωτερους.Αυτους και μονο που θελουν εκδουλευση. Παρτακιδες. Χαμετης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΟΤΑΝ Ο ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΕΜΟΥΛΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΤΑΙ ΤΡΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΟΜΑΝΕΙΣ.ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΤΟΥΦ (ΑΛΕΞΟΓΛΟΥ, ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ, Κ.Λ.Π.ΣΤΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΙΡΟΙ ΕΥΘΥΝΩΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 4 ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΧΡΕΗ ΑΦΗΣΕ ΠΟΥ ΤΑ ΦΟΡΤΩΘΗΚΕ Ο ΠΑΣΟΗΣ.. Κ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΠΟ ΤΑ 18 ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΣΤΑ 3 ΜΕ 4 ..ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ.. ΓΙΑΤΙ Κ ΜΠΙΝΟ ΣΗΦΑΚΗ ΚΟΓΙΟ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΕΝ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟΥΣ 2 ΔΗΜΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ....

      Διαγραφή
    2. Σώπα ρε 12,41 μμ που από 18 εκατομμύρια το χρέος μειώθηκε στα 3 – 4 εκατομμύρια με τον Πασόη , δηλαδή μάγος είναι ο Πασόης; Φιλαράκο στο ίδιο καζάνι βράζουνε και οι δύο,απλά ο Τουφεγγόπουλος ξεχειλίζει.

      Διαγραφή
    3. Τι μας λες τορα

      Διαγραφή
  28. 12.41 Ασε τα παραμυθια. Ζημια κανατε στο δημο και οχι καλο που δεν ειχε αναπτυξη. Ρωτηστε καποιον ελευθερο επαγγελματια η ενα ν οικονομολογο περι χρεους και αναπτυξης. Θσ επανελθω αν χρειαστει με παραδειγματα. Αφηστε τη καραμελα εν οψει εκλογων στην ακρη. Δεν φερνει ψηφους. Ζημια κανατε καλο δεν κανατε. Γιατι η διαχειρηση αυτη ηταν τολαχιστον για πρωτοετεις φοιτητες. Χωρις να τους υποτιμαμε. Η αναπτυξη γινεται παντοτε παραλληλα...........Χρηματοδοτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ Κ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ..

      Διαγραφή
    2. Διαβαζεις αυτα που γραφεις???

      Διαγραφή
  29. Αποκλειστε ολους οσους εχουν ασχοληθει με τα δημοτικα μεχρι σημερα. Γιατι θα χαλασουν και τους νεους. Γιαυτο να κανουμε ριζικη αλλαγη στις εκλογες που ερχοντσι. Μ.Μ.Δ.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. κακως ασχολησται με τους πρωην αντιδημαρχους και προεδρους εδω φθασανε σε σημειο να πλαστογραφισουν την υπογραφη του τοτε προεδρου του δημοτικου συμβουλιου και αυτος ελεγε δεν πειραζει, αν θυμαμαι καλα προεδρος ηταν ο τοπαλιδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. E ρεε Τουφφφφ που κατάντησες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανσπτυξη και χρεος πανε παραλληλα. Στουρναρας το στουρναρι. Μαχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αυτος.ο κυριος διδαξε κσι διδαδκει τα παιδιαμας Ντροπη μας. Χαμινης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τωρα να δουμε παλι θα συνεχισει να εχει θεση στο σχολειο ο επιορκος; Μετοχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Που κατάντησες καημένε! Από ατσαλάκωτος και γεμάτος έπαρση, σε μικροαπατεονίσκο. Αυτό που ήσουν και τόσα χρόνια κάλυπτες, ένα απλό τσουτσέκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)