Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2013

Αποφασίζει αυτές τις μέρες ο συνδυασμός του Χρήστου Μπίνου 


Αυτές τις μέρες πρόκειται να συναντηθούν μέλη του συνδυασμού  ‘ «Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ», προκειμένου να αποφασίσουν την στάση τους για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Επίσκεψη της Θ. Τζάκρη στο Νοσοκομείο της Έδεσσας

    Το Νοσοκομείο της Έδεσσας επισκέφτηκε παραμονή των Χριστουγέννων η βουλευτής  Θ. Τζάκρη και ενημερώθηκε από τον Διοικητή του Νοσοκομείου Πέλλας Ηλ. Τσαμήτρο και τον αναπληρωτή διοικητή του Νοσοκομείου Έδεσσας Αλ. Βουρδισλή για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο και πιο συγκεκριμένα για την έλλειψη ιατρικού προσωπικού στις ειδικότητες των χειρουργών,

Ηρακλής: Ένα αιώνιο πρότυπο
Στις 13 Δεκεμβρίου οι μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ τάξης του 2ου Δημοτικού σχολείου Αριδαίας παρακολούθησαν στο χώρο του Αρχαιολογικού μουσείου της Πέλλας, πρότυπο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα: Ηρακλής. Ένα αιώνιο πρότυπο.


ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ: «Να προχωρήσει άμεσα και ολοκληρωμένα ο οδικός άξονας Χαλκηδόνας – Γιαννιτσών» 
«Παρακάμπτει» τους άλλους φορείς και τους βουλευτές του νομού
Η άτυπη κόντρα που ξεκίνησε πριν δυόμισι χρόνια περίπου ,μεταξύ του Γ.Καρασμάνη και όλων των υπόλοιπων φορέων , Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και βουλευτές του νομού για τον δρόμο Χαλκηδόνας Γιαννιτσών συνεχίζεται. Μετά τις τελευταίες κινητοποιήσεις αλλά και συσκέψεις που έγιναν , ο βουλευτής της Ν.Δ. επανέρχεται με επιστολή του προς τον Υπουργό υποδομών με επιστολή στην οποία αναφέρει τα παρακάτω:

Οι Διαιτητές του Σαββατοκύριακου

Οι παρακάτω διαιτητές θα διευθύνουν τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου

Το ανεκτίμητο και διεθνώς καταξιωμένο φωτογραφικό έργο της Nelly’s στην Π.Ε. Πέλλας
 
Στην αίθουσα τέχνης του LEVENTIS ART SUITES


στην Παναγίτσα Πέλλας μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου 2014

Η «Λαϊκή Συσπείρωση Έδεσσας-Βεγορίτιδας» για τις εξελίξεις στο Δήμο με αφορμή τον Προϋπολογισμό.


       Μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει στην κοινωνία του Δήμου μας τις τελευταίες μέρες με αφορμή τη συζήτηση του προϋπολογισμού του 2014 και οι παρερμηνείες - καλόπιστων και μη συνδημοτών μας - μπόλικες.

Άρχισε η κακοκαιρίαΜεταβολή του καιρού έχουμε από το πρωί .

7-21