Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Επιθεώρηση από Ρωσική Υπηρεσία σε ελληνικές επιχειρήσεις τροφίμων ζωικής προέλευσης




Κατόπιν επικοινωνίας με το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στη Μόσχα,  σας γνωρίζουμε ότι εντός του Απριλίου του 2015 επιθεωρητές της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Φυτοϋγειονομικής και Κτηνιατρικής Επίβλεψης της Ρωσικής

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Πέλλας



Με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Πέλλας, Ταξίαρχο Θεολόγο Τζουμαΐλη συναντήθηκε τη Δευτέρα 30 Μαρτίου στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης. Ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής κατάγεται από τις Σέρρες και έχει διατελέσει σε σημαντικές θέσεις στην ιεραρχία της Ελληνικής Αστυνομίας.

Συνάντηση της Θ. Τζάκρη με πρώην Δημοτικούς Αστυνομικούς που υπηρετούν στην Ελληνική Αστυνομία




Ενόψει  της κατάθεσης του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης «για την αποκατάσταση των αδικιών στους  δημοσίους υπαλλήλους και την εύρυθμη λειτουργία του δημοσίου»

Συνελήφθη φαρσέρ γιαδηθεν τοποθέτηση βομβών στα δικαστήρια Έδεσσας



ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΙΦΙΑΝΗ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ



Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του ατόμου που έκανε απειλητικά τηλεφωνήματα για υποτιθέμενη έκρηξη βόμβας στο κτίριο της Εισαγγελίας στην Έδεσσα

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ



Α΄ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗΣ – ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ – ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ – ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ

ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 56-80 (Γ' ΕΘΝΙΚΗ- 1ος ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΡΡΑ)








«Τόπο στα νιάτα» για την ομάδα της Έδεσσας που την Κυριακή κατέβασε ιδιαίτερα νεανική σύνθεση στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου έχοντας έξι παίδες και τρεις έφηβους, με την παράσταση να κλέβει ο 13χρονος(γεν. 2002) Γιαννούλτσης.

Στο Λουτράκι το Τζόκερ



Στο πρακτορείο του Γ. Πάλιου στο Λουτράκι παίχτηκε το Τζόκερ που κερδίζει τις 650 χιλ. ευρώ.

(3)