Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

«Προωθείται ο διεθνής Διαγωνισμός για τον Βόρα Καϊμακτσαλάν)»





Την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου, στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου, πραγματοποιήθηκε η προαναγγελθείσα συνάντηση του Γιώργου Καρασμάνη με τον αρμόδιο Εντεταλμένο Σύμβουλο . Ανδρέα Ταπρατζή και την υπεύθυνη Σχεδιασμού  Άννα Τσαλίκη.

«ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ… ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ»



 

ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ





ΞΕΝΙΤΙΔΕΙΟ ΩΔΕΙΟ
ΑΡΙΔΑΙΑΣ    
        Σ.Φ.Μ. Αλμωπίας
                         «Ο ΑΡΙΩΝ»

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας με τον Πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας Θηριόπετρας Γιάννης Ουργαντζόγλου.



 

Είδε απόειδε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Θηριόπετρας  Γιάννης Ουργαντζόγλου ότι μάλλον δεν βρίσκει άκρη  στον Δήμο .για αυτό και ψάχνει αλλού λύσεις .Ετσι σήμερα Δευτέρα συναντήθηκε με τον  Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρου Θεοδωρίδη . Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο Γραμματέας της Κοινότητας Απόστολος Ουργαντζόγλου.  

Εγκαίνια της έκθεσης εικαστικών έργων με ανακυκλώσιμα υλικά της Ιωάννας Αμπατζή από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας





Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης εγκαινίασε την έκθεση «Τέχνη και Ανακύκλωση», με εικαστικά έργα της Ιωάννας Αμπατζή που παρουσιάζεται στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου στην Έδεσσα.


Δ.ΨΩΜΙΑΔΗΣ: «ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΗΡΥΧΘΕΙ ΕΚΠΤΩΤΟ. Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΑΝΙΣΟΠΕΔΟΥ ΚΟΜΒΟΥ Κ-16 ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ»



   
Στο εργοτάξιο του κόμβου Κ-16 (κοντά στη Λαχαναγορά Θεσσαλονίκης, στη συμβολή της ΠΑΘΕ με την εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης),

Ερώτημα




Αφού και ένα μικρό παιδί καταλαβαίνει που θέλουν

Οριστική η εξαίρεση των πολύ μικρών παραγωγών από τα λογιστικά βιβλία


Την εξαίρεση των αγροτών με πολύ μικρά εισοδήματα από την εφαρμογή του μέτρου τήρησης λογιστικών βιβλίων ανακοίνωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Α.Τσαυτάρης . Επίσης, θα μπει ενιαίος φορολογικός συντελεστής 13% στα εισοδήματα των αγροτών του 2013 (δήλωση του 2014).

Παράταση - εξπρές με τροπολογία για τους συνεταιρισμούς




Έξι μήνες παράταση δίνει στη μετατροπή των δευτεροβάθμιων συνεταιριστικών οργανώσεων (ΕΑΣ) σε πρωτοβάθμιους (ΑΣ) η τροπολογία που κατέθεσε σήμερα, Παρασκευή, στις αρμόδιες Επιτροπές της Βουλής ο υπουργός Αγροτικής

Δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη από το ΚΕΚΠ-Α Δήμου Αλμωπίας



Το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας - Αλληλεγγύης του Δήμου Αλμωπίας σας ενημερώνει ότι από το πρόγραμμα "Ανάσα και Ζωή στην Πέλλα" έχουν προσληφθεί δύο Ψυχολόγοι, οι οποίες  θα δέχονται -με ραντεβού- στο ιατρείο του ΚΑΠΗ Αριδαίας (στο παλιό Δημαρχείο) κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή.

Την Κυριακή εκλογές στη ΓΕΚΟΣΑ



Δεν είχε την νόμιμη απαρτία η χθεσινή γενική συνέλευση της ΓΕΚΟΣΑ . ΄Ετσι πρόκειται να επαναληφθεί τη Κυριακή που μας έρχεται στα γραφεία της με θέμα την εκλογή Νέας Διοίκησης
Υποψήφιοι είναι :

Ο Μιχάλης Μαυρίδης προπονητής στην ΄Ορμα




Ο πρώην προπονητής του  ΄Ολυμπου Αψάλου Μιχάλης Μαυρίδης είναι ο νέος προπονητής του Μέγα Αλέξανδρου ΄Ορμας .

ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ



  ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ  2012 

Πρωτέας Γρεβενών – ΦΟ Αριδαίας 75- 54



 

    Για τρία δεκάλεπτα ο ΦΟΑ άγγιξε μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη αφού το παιχνίδι πήγαινε πόντο πόντο, όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο λίγο η κουράση λίγο και οι πολλές απουσίες στοίχισαν στην ομάδα του Παναγιώτη Βάτση που έχασε την επαφή με το σκορ με αποτέλεσμα ο Πρωτέας Γρεβενών να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα και με διαφορά όπως φαίνεται στο τελικό αποτέλεσμα (75-54).

Εκδήλωση – Διάλεξη του ΚΚΕ στα Γιαννιτσά



H Νομαρχιακή Οργάνωση Πέλλας του ΚΚΕ σας προσκαλεί στην
Εκδήλωση - Διάλεξη

«Η ΟΓΕ συναντά τις γυναίκες-καλλιτέχνες του τόπου μας».



Η Ομάδα Γυναικών Γιαννιτσών της Ο.Γ.Ε. πραγματοποίησε με μεγάλη συμμετοχή γυναικών- αλλά και ανδρών – εκδήλωση αφιερωμένη στις γυναίκες της περιοχής των Γιαννιτσών με θέμα : «Η ΟΓΕ συναντά τις γυναίκες-καλλιτέχνες του τόπου μας».

(3)