Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Δεν θέλουν να θυμούνται



 

 Το σύνδρομο Μπίνου , φαίνεται ότι κυνηγάει ακόμα την σημερινή δημοτική αρχή Αλμωπίας .

Αν και επί θητείας Μπίνου στην οποία συμμετείχαν και  κάποιοι από αυτούς, εξασφαλίστηκαν πολλά κονδύλια  για έργα που υλοποιούν τώρα αυτοί, ενοχλούνται όμως επειδή τις χρηματοδοτήσεις τις πέτυχε πρώην δήμαρχος που ροκάνιζαν .  Έτσι προσπαθούν να τα τα περνάν στο ντούκου.

Επιτροπή Βιοηθικής: Έσχατο μέτρο ο υποχρεωτικός εμβολιασμός και μόνο για γιατρούς

Επιτροπή Βιοηθικής: Έσχατο μέτρο ο υποχρεωτικός εμβολιασμός και μόνο για γιατρούς

Να δώσει απάντηση επιχειρεί η Επιτροπή Βιοηθικής και Τεχνοηθικής να απαντήσει στο ερώτημα της κυβέρνησης περί υποχρεωτικότητας εμβολιασμού συστήνοντάς τη μόνο ως έσχατη λύση για τους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό και όλους όσους στελεχώνουν δομές υγείας (δημοσίου και ιδιωτικού τομέα) ή δομές περίθαλψης ευπαθών ομάδων (ηλικιωμένων, ατόμων με χρόνιες παθήσεις ή ατόμων με αναπηρία)

Bitcoin: Πτώση της τιμής του μετά τις ανακοινώσεις της Fed

Bitcoin

 

H βρετανική Αρχή FCA εκτιμά ότι 2,3 εκατομμύρια Βρετανοί κατέχουν κρυπτονομίσματα, το 51% των οποίων δήλωσαν ότι ήταν θετική έως τώρα η εμπειρία που είχαν και πιθανόν να προχωρήσουν σε νέες αγορές 

Μπαλάσκας για Γλυκά Νερά: Αν δεν ήταν βλάκας σε 4 χρόνια θα ήταν έξω – Ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ

Μπαλάσκας για Γλυκά Νερά: Αν δεν ήταν βλάκας σε 4 χρόνια θα ήταν έξω – Ανακοίνωση από τον ΣΥΡΙΖΑ

Για τη συγκλονιστική εξέλιξη της υπόθεσης της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά μίλησε το πρωί ο συνδικαλιστής της Αστυνομίας, Σταύρος Μπαλάσκας και η τοποθέτησή του δημιουργεί προβληματισμό. Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση και ζητά να πάρει θέση ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό…

Οι Έλληνες πολίτες είχαν χθες την ευκαιρία μέσα από δύο εικόνες να δουν με ακρίβεια την ελληνική πραγματικότητα όπως αυτή διαμορφώνεται στη μετά κορονοϊό εποχή. Η μία εικόνα ήταν του ονειρεμένου μέλλοντος. 

Νέο μέτωπο με φαρμακοποιούς και υγειονομικούς…

Το πανηγυρικό κλίμα στην στοά του Αττάλου, όπου παρουσία της προέδρου της Κομισιόν, Ούρσουλα Φον Ντερ Λαιεν δόθηκε το πράσινο φως στο ελληνικό σχέδιο για την εκταμίευση των πόρων του ταμείου ανάκαμψης, συνοδεύτηκε από τα καλά νέα του Eurogroup.

Στο στόχαστρο των ΗΠΑ και οι S-300 της Κρήτης

Στο στόχαστρο των ΗΠΑ και οι S-300 της Κρήτης

Δήμος Βερύκιος

Γράφει ο

 
Την στιγμή που ο Ερντογάν παζαρεύει σκληρά με τον Τζό Μπάιντεν την τύχη των S-400, η Ελληνική κυβέρνηση σπεύδει να βάλει στο «γράσο» τους S-300 με απαίτηση όπως λένε των Αμερικανών και του ΝΑΤΟ!

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Ποινική δίωξη για 2 κακουργήματα στον πιλότο

γλυκα νερα

Σοφία Φασουλάκη
Της Σοφίας Φασουλάκη
 
 
Οι δικαστικές Αρχές εξέδωσαν σε βάρος του ένταλμα σύλληψης καθώς θεωρείται ύποπτος φυγής

Επιστολή της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου προς τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα για το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στη Σκύδρα

 Επιστολή προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα σχετικά με τη
φημολογία για την παύση της λειτουργίας του καταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στο Δήμο
της Σκύδρας απέστειλε η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου.

Ο καιρός σήμερα...



Στα βορειοανατολικά ηπειρωτικά προβλέπονται σήμερα τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες, ενώ στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με πρόσκαιρους όμβρους στα ηπειρωτικά και μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, σύμφωνα...

Συγγνώμη, τι συμβαίνει με τα ελληνικά ΜΜΕ;...

 
Είτε από λάθος, είτε επίτηδες, παρουσιάζουν αλλαγμένες τις ειδήσεις...

Guardian: Η μεγαλύτερη αναταραχή στα εργασιακά εδώ και δεκαετίες στην Ελλάδα

Guardian: Η μεγαλύτερη αναταραχή στα εργασιακά εδώ και δεκαετίες στην Ελλάδα

 
 
 
Ο Guardian παραθέτει τις πανηγυρικές δηλώσεις Μητσοτάκη, σε αντιδιαστολή με τις απεργείες και τις μαζικές διαδηλώσεις που έγιναν.

(3)