Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΑΘΩΟΣ Ο ΧΡ. ΜΠΑΚΑΛΑΚΗΣ! - ΚΑΤΑΠΕΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Με πανηγυρικό τρόπο κηρύχθηκε οριστικά αθώος ο αντιφασίστας και μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Χ. Μπακαλάκης από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Γιαννιτσών.

ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣΤο  Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας συνεδριάζει τη  Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015 και ώρα 19.00΄ για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Αγώνας προσανατολισμού (orienteering),Έδεσσα, Παρασκευή 26 Ιουνίου
Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών
«Μη χάνεις τον προσανατολισμό σου»

Σύσκεψη για το Τελωνείο Σκύδρας.
Ευρεία σύσκεψη με αντικείμενο την παραμονή και συνέχιση της απρόσκοπτης λειτουργίας του Τελωνείου Σκύδρας συγκαλείται με πρωτοβουλία της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου.

Σε σύσκεψη στον ΕΛΓΑ για τις ζημιές στα συμπύρηνα ροδάκινα, τα αχλάδια και τα κεράσια παρέστη η βουλευτής Θ. ΤζάκρηΚατέθεσε το πόρισμα του καθ. Βασιλακάκη για τις ζημιές στην Πέλλα και στην ΗμαθίαΓΙΑΝΝΗΣ ΣΗΦΑΚΗΣ : ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΗΜΑΘΙΑΣ 
 ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ  ΣΤΑ ΣΥΜΠΥΡΗΝΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ, ΑΧΛΑΔΙΑ, ΠΡΩΙΜΑ ΚΕΡΑΣΙΑ ΚΑΙ άλλες ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΝΟΣ:Δημόσια μετάνοια για την επιστροφή Χουρσόγλου στον συνδυασμό τουΜετά τον έντονο διαπληκτισμό με τον δημοτικό σύμβουλο Χρήστο Χουρσόγλου , ο Δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος , έκανε την παρακάτω δήλωση στα τοπικά ΜΜΕ:

Στα άκρα Δ. Μπίνος-Χ. Χουρσόγλου Δήμαρχος: «Η πιστροφή στην ομάδα  πλέον, είναι η δημόσια μετάνοια»

Χ. Χουρσόγλου: Να ζητήσει συγνώμη ο Δήμαρχος

ΕΦΕΤ: Ανάκληση κοτόπουλου λόγω σαλμονέλας


Την άμεση ανάκληση – απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας, κατεψυγμένο μπούτι κοτόπουλου Ολλανδίας, ζήτησε ο ΕΦΕΤ, στο οποίο ανιχνεύθηκε ο παθογόνος μικροοργανισμός σαλμονέλα. .....

7-21