Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Όλα της ψήφου δύσκολα





Δεν μπορώ να θυμηθώ τι μου είπαν στο κόμμα

Υπόμνημα δικηγόρων






Αντιπροσωπεία της Συντονιστικής Επιτροπής των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, αποτελούμενη από τους Νικόλαο Βαλεργάκη, Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Γεώργιο Σταματογιάννη, Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, Λάμπρο Γκάνη, Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Χαλκίδας και Δημήτριο Κωστόγιαννη, Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Τριπόλεως, συναντήθηκε, μετά από πρόσκληση του, με τον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά, στον οποίον επέδωσε Υπόμνημα με τα επίκαιρα προβλήματα του κλάδου που απαιτούν άμεση και κατά προτεραιότητα αντιμετώπιση.

"Εκσυγχρονισμός των γεωργικών εκμεταλλεύσεων του προγράμματος αγροτικής ανάπτυξης 2007-2013" – Σχέδια Βελτίωσης.



Από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Πέλλας ανακοινώνεται
ότι σύμφωνα με την υπ. αριθμ. 26610/19-12-2014 (ΦΕΚ 3554/Β/30-12-2014) 4η Τροποποίηση της

Εκδήλωση πραγματοποίησε η "ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ"



Εκδήλωση πραγματοποίησε η "ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ" ενόψει και των εκλογών στα Γιαννιτσά το Σάββατο 17-1-2015 στην οποία έλαβε μέρος πλήθος εργαζομένων και αγωνιστών.

Η ετήσια εκδήλωση του επιμελητηρίου Πέλλας



  





Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Ιανουαρίου η ετήσια εκδήλωση του Επιμελητηρίου Πέλλας και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας με την ευκαιρία του νέου έτους 2015.

Νέοι δικαιούχοι για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα




Εγκρίθηκαν τετρακόσιοι περίπου νέοι δικαιούχοι του πιλοτικού προγράμματος του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος, που εφαρμόζεται στο Δήμο Έδεσσας και δώδεκα ακόμη δήμους της χώρας.

Σύγκληση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Σκύδρας.



Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σκύδρας συγκαλείται σε τακτική συνεδρίαση στο Δημαρχείο, την Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015 κι ώρα12:00, μετά από πρόσκληση της Προέδρου της Κατερίνας Ιγνατιάδου  Δημάρχου Σκύδρας, με τα εξής πέντε θέματα στην ημερήσια διάταξη:

Άπαιχτος ο Δ. Σταμενίτης! Ακόμα και το έντυπο υλικό του το μοιράζουν άτομα εκτός Αλμωπίας




Όχι μόνο περιφρονούν την Αλμωπία αλλά το δείχνουν στη πράξη. Τους χρειάζεται μόνο για να αντλούν φήφους. . Είναι γνωστό ότι στην Αλμωπία  υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν διανομή φυλλαδίων και έντυπου υλικού.

ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΩΝ ΡΟΔΑΚΙΝΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ




        Οι επιπτώσεις από το εμπάργκο της Ρωσίας στο εισόδημα των φρουτοπαραγωγών της χώρας, και γενικότερα των φτωχομεσαίων αγροτο-κτηνοτρόφων, είναι παραπάνω από φανερές από το περασμένο καλοκαίρι.

Απορρίφθηκε η ένσταση του Εδεσσαϊκού για κατακύρωση του αγώνα στον Εξαπλάτανο υπέρ του



Η Επιτροπή επιλαμβάνεται της επιδίκασης της με αριθ. πρωτ. 24/12-1-2015 ( αριθ. πρωτ. ΕΠΣΝΠ 41/13-1-2015 ένστασης του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ, που στρέφεται κατά του κύρους του αγώνα της 10-1-2015, μεταξύ των ομάδων ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ-Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ.

Απάντηση για δημοσίευμα που αφορά τον Κυνηγετικό Σύλλογο Αλμωπίας.



ΠΡΟΣ : ΕΦΗΜΕΡΊΔΑ «ΓΕΓΟΝΟΤΑ» 


Παρακαθ, στο Άλωρο


Καζάνι που βράζει η Νέα Δημοκρατία στη Πέλλα



 

Το διαφαινόμενο παταράκ της Νέας Δημοκρατίας αλλά και η ελλιπής εκπροσώπηση της Πέλλας από συγκεκριμένους βουλευτές δεν τους αφήνει πλέον να κρατάνε ούτε τα προσχήματα. ΄

Στα εγκαίνια των γραφείων Κ.Βρύσης ο Γ. Σηφάκης



 ο Γιάννης Σηφάκης, υποψήφιος Βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ,

OI ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ του ΚΚΕ σε ΕΔΕΣΣΑ & ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ




 

         Με κεντρικό σύνθημα  :  Την επόμενη μέρα χρειάζεσαι δυνατό  ΚΚΕ ! Δυνατή λαϊκή αντιπολίτευση, συμμαχία και πάλη για την ανατροπή ! πραγματοποιήθηκαν οι προεκλογικές συγκεντρώσεις του ΚΚΕ σε Γιαννιτσά  και Έδεσσα.

(3)