Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Άπαιχτος ο Δ. Σταμενίτης! Ακόμα και το έντυπο υλικό του το μοιράζουν άτομα εκτός Αλμωπίας




Όχι μόνο περιφρονούν την Αλμωπία αλλά το δείχνουν στη πράξη. Τους χρειάζεται μόνο για να αντλούν φήφους. . Είναι γνωστό ότι στην Αλμωπία  υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν διανομή φυλλαδίων και έντυπου υλικού.
Είναι μάλιστα και άψογοι στη δουλειά τους και καλοί στη δουλειά τους. (Να διευκρινίσουμε στους ελάχιστους εναπομείναντες καλοθελητές, ότι εμείς δεν έχουμε καμιά σχέση με τέτοιες δουλειές).
Έτσι το απόγευμα της Δευτέρας παντελώς άγνωστα άτομα μοίραζαν έντυπο υλικό του Διονύση Σταμενίτη , στην Αριδαία. Ακόμα και στο πιο απλό και δύσκολο μεροκάματο , δεν θέλησε να δώσει ένα μέρος σε ανθρώπους από την Αλμωπία.
Προφανώς διότι  η Αλμωπία είναι … ευλογημένος τόπος όπως έλεγε υποκριτικά πριν λίγες μέρες  σε ομιλία του στην Αριδαία. Ευλογημένος και προικισμένος με…. κορόϊδα  μάλλον ήθελε να πει.
Κάθε απάντηση , όχι σε μας, αλλά στον κόσμο επιβεβλημένη

8 σχόλια:

  1. ΡΕ ΠΕΤΡΟ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΥΛΙΚΟΥ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΕΤΡΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ 19:57
    Κουτοπονηρούλη, αφού το ξέρεις , τέτοιες διανομές δεν αναλαμβάνουμε. Τα ένθετα των υποψηφίων στις εφημερίδες απαγορεύονται από τον νόμο. Άσε τα έμμεσα άλλοθι και δικαιολογίες . Δε σου βγαίνει με τίποτα. Ο άνθρωπος-προφανώς θα το κάνουν και άλλοι- θεωρούν την περιοχή αποικία τους . Μπορεί να μην φταίνε βέβαια και οι ίδιοι. Έτσι βρήκαν , έτσι κάνουν . Τουλάχιστον εμείς μπορούμε να επισημαίνουμε και αυτό κάνουμε.
    Αν τώρα εσύ είσαι βολεμένος και δεν σε νοιάζει πως θα ζήσουν και οι άλλες κοινωνικές τάξεις και πάλι δικαίωμα σου. Άσε όμως και τις άλλες κοινωνικές τάξεις να έχουν ελάχιστα δικαιώματα . Τουλάχιστον στις εκλογές. Αυτά λατρεμένε μου πονηρούλη…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κυριε Πετρο , ξεχασες να συμπληρώσεις για τον λατρεμενο σου πονηρουλη , το ΕΥΝΟΗΜΕΜΕΝΟΣ...μια κατηγορια ενασχολούμενων με τα κοινα που παιρνει ως αντιπαροχή ΘΕΣΕΙΣ στην λειτουργια του κρατους !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  3. Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΤΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΗ....ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ (ΟΠΑΠ) ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥΡΗ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. του συριζα τα μοιραζαν αλβανοι ακομη καλυτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. απο αυτους που εφερε ο σαμαρας σας το 1991-92 ως υπουργος εξωτερικων του μητσοτακη σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το χα συμαινει χαχανουλης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)