Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Καζάνι που βράζει η Νέα Δημοκρατία στη Πέλλα



 

Το διαφαινόμενο παταράκ της Νέας Δημοκρατίας αλλά και η ελλιπής εκπροσώπηση της Πέλλας από συγκεκριμένους βουλευτές δεν τους αφήνει πλέον να κρατάνε ούτε τα προσχήματα. ΄
Ετσι το Σάββατο λίγο έλλειψε να γινουν μαλλιά κουβάρια στην κοπή της πίτας του επιμελητηρίου. Αρχικά τας έχωσε χοντρά στην κυβέρνηση ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Ιορδάνης Τσώτσος  που κατέληξε λέγοντας «ότι ο καθένας έχει ένα όπλο στα χέρια του και δεν είναι άλλο από αυτό της ψήφου. «Δεν μπορούμε να σηκώσουμε άλλα βάρη…».
Ο Γ. Καρασμάνης στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που γίνεται προκειμένου οι αγρότες να αποζημιωθούν για τις ζημιές από το εμπάργκο. Τα χρήματα αυτά δεν τους τα χαρίζει κανείς, αλλά τα διακαιούνται. Βέβαια δεν παρέλειψε να καρφώσει εμμέσως και τους δύο εν ενεργεία συναδέρφους του Ιορδάνη Τζαμτζή και Διονύση Σταμενίτη, που φέρονται να διαδίδουν ότι όλα αυτά είναι «μούφες και μπαρούφες» θεωρώντας ότι έτσι θα τον πλήξουν
. Ο Υπουργός Γ. Καρασμάνης κατά την ομιλία του τόνισε ότι κατάφερε μετά από μεγάλη προσπάθεια να εξασφαλίσει τα 33 εκατομμύρια ευρώ για τους αγρότες της Πέλλας που επλήγησαν από το εμπάργκο της Ρωσίας. Ότι αποτέλεσε και προσωπική δέσμευση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και ότι τα χρήματα θα δοθούν την άλλη εβδομάδα. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά τα χρήματα αυτά δεν είναι μπαρούφες και μούφες, λεξιλόγιο που δεν χρησιμοποιεί ο ίδιος, αλλά κάποιοι συνάδελφοι του φρόντισαν να χρησιμοποιούν παρόμοιες φράσεις.
Αυτά τα χρήματα είναι αποζημιώσεις για τις ζημίες που υπέστησαν οι αγρότες από το εμπάργκο της Ρωσίας.Δεν μπορεί κανείς να οικειοποιείται ότι δίνει χρήματα στους αγρότες .Εξάλλου οι αγρότες και κτηνοτρόφοι  της Πέλλας έχουν εξαγριωθεί από την κοροϊδία που υπέστησαν για τους βοσκότοπους και για την μη πληρωμή των επιδοτήσεων .Αλλά και για το κόλπο της σύνταξης στα 62 έτη των αγροτών ,που χρειάζονται όμως 40 χρόνια ασφάλισης .Ας σταματήσει λοιπόν αυτή η κοροϊδία ,η ώρα της κρίσεως των έργων του καθενός πλησιάζει .
 Ο ίδιος δεν πρόκειται ποτέ να χαλάσει το όνομα του και την παρουσία του στα κοινά της Πέλλας και ότι δεν θα χρησιμοποιούσε τα χρήματα για να εξυπηρετήσει τις προσωπικές του φιλοδοξίες. Τα χρήματα αυτά θα έρθουν γιατί υπάρχει εγγύηση από την Ευρώπη και από τον Πρωθυπουργό. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο Βουλευτές της ΝΔ που άκουγαν την ομιλία έδειξαν να δυσαρεστήθηκαν  και μάλιστα ένας φέρεται να ζήτησε το λόγο χωρίς να του δοθεί ενώ αμέσως μετά την ομιλία του κου Καρασμάνη αποχώρησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)