Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

Το 2011 χάσαμε τη Μακεδονία στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης – Διαβάστε τι σας έκρυψαν


Το 2011 χάσαμε τη Μακεδονία στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης – Διαβάστε τι σας έκρυψαν

Η Ελλάδα δεν άσκησε ποτέ «βέτο» στο ΝΑΤΟ (2008) για μη ένταξη της τότε ΠΓΔΜ ή σκέτο «Μακεδονίας» σε αυτό. Ωστόσο, αυτό ισχυρίστηκαν τόσο οι Σκοπιανοί όσο και το περιβάλλον Καραμανλή. Με αυτό το επιχείρημα τον Ιούλιο 2009 η «Μακεδονία» προσέφυγε ενάντια στη χώρα μας στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.

Ν.Δ.: Θέλει να επανέλθει για να "διασώσει" και πάλι τις Τράπεζες!!! Ο Λαός;;;;

Η Ν.Δ. σχεδιάζει να δώσει το μαξιλάρι ασφαλείας των 37 δις στις τράπεζες για «να απαλλαγούν από το βάρος των κόκκινων δανείων» και στη συνέχεια θα μπούμε σε πιστοληπτική γραμμή στήριξης, δήλωσε στον Real FM ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Μπάμπης Παπαδημητρίου. 

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΔΙΕΚ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ  Το Δ.ΙΕΚ Βοηθών Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας του Νοσοκομείου Έδεσσας

. ΓΓ Καρασμάνης: Να εξοφληθούν άμεσα οι τευτλοκαλλιεργητές για την περυσινή χρονιά.Μετά από επικοινωνία που είχε ο βουλευτής Πέλλας της Ν.Δ. και πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Καρασμάνης, με τους τευτλοπαραγωγούς οι οποίοι του εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για τον εμπαιγμό που υφίστανται από την κυβέρνηση, προέβη σήμερα στην ακόλουθη δήλωση - έκκληση:

Γιάννης Σηφάκης: Η Πέλλα θα είναι η μεγάλη ωφελημένη περιοχή

 από την επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ να ανοίξει την Κινέζικη αγορά για το κεράσι, το ροδάκινο, το βερίκοκο και το δαμάσκηνο

Ευχαριστήρια Ανακοίνωση ΦΟΑ
Ο Φ.Ο.Αριδαίας επιθυμεί για μία ακόμη φορά και δημόσια να ευχαριστήσει όλους τους επιχειρηματίες και ιδιώτες που έχουν προσφέρει στο σύλλογό μας τη βοήθεια και τη στήριξή τους, είτε οικονομική, είτε άλλης φύσης, και αυτήν την αθλητική χρονιά.

Eκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της Γενικής Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΔΕΗ (ΓΕΝ.Ο.Σ./ΔΕΗ)


Το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019 πραγματοποιήθηκε το πρώτο (1ο) εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της Γενικής Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΔΕΗ (ΓΕΝ.Ο.Σ./ΔΕΗ) στην Πτολεμαΐδα και στην αίθουσα του Ξενοδοχείου Ιωάννου Resort .

Ο καιρός σήμερα...


Σε υψηλά για την επίπεδα θα κυμανθεί σήμερα, Τετάρτη η θερμοκρασία, η οποία αναμένεται να φτάσει και τους 40 βαθμούς!

Οι άνεμοι θα...

(3)