Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

16 χρόνια ΓΥΡΟ-ΓΥΡΟ ΟΛΟΙ


Καταγγελία για την επίθεση της κυβέρνησης με ΜΑΤ & χημικά στους αγωνιζόμενους αγρότες      Η Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση καταγγέλλει την βάρβαρη επίθεση, που δέχτηκαν οι αγρότες στο συλλαλητήριο της Αθήνας.

ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΧΘΕΣΤΕΡΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Ολόκληρη η απάντηση Π.Τσάνταλη στην Όλγα ΜπεγλοπούλουΠΑΡΑΣΧΟΣ ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ
Και πήρες και έδωσες λεφτά, κυρία Μπεγλοπούλου

------------------------------------------------------------------------------
1/8/2013: ΟΛΓΑ ΜΠΕΓΛΟΠΟΥΛΟΥ: Ούτε πήρα , ούτε έδωσα λεφτά
 
11-11-2015 ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ : Και πήρες και έδωσε  λεφτάΕκδηλώσεις-συναυλίες για την συγκέντρωση αγαθών για τους πρόσφυγές της Ειδομένης.Η  Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, τους Δήμους του νομού, τους Σχολικούς  Συμβούλους αρμοδιότητάς της, και τις τοπικές ΕΛΜΕ,  σας προσκαλεί στις εκδηλώσεις-συναυλίες για την συγκέντρωση αγαθών για τους πρόσφυγές της Ειδομένης.

Τη παραμονή στη κορυφή επιδιώκει ο Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ 


Να διατηρηθεί στην κορυφή

5η Παραμυθούπολη Δήμου Πέλλας              
                         Σας καλούμε να στολίσετε το δικό σας δεντράκι!

Γ. Καρασμάνης : «Άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς» !


    Το δήθεν απορριφθέν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ελληνικό Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, που είχε υποβληθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση στις 17 Ιουλίου 2014 επί υπουργίας του Γιώργου Καρασμάνη και το οποίο σύμφωνα με τα λεγόμενά του «επεστράφη κυριολεκτικά διάστικτο από παρατηρήσεις και σχόλια», υπέβαλε τελικά προς έγκριση στην Κομισιόν ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου. 

ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ: «Και πήρες και έδωσε λεφτά, κυρία Μπεγλοπούλου»
Επανέρχεται ο Παράσχος Τσάνταλης στους ισχυρισμούς του , ότι η τότε προϊσταμένη Οικονομοικού του πρώην  Δήμου Εξαπλατάνου κ. Ολγα Μπεγλοπούλου, πήρε  χρήματα και με αυτά πλήρωσε εργαζόμενους με «μαύρη εργασία»  .

Τα εκλογικά κέντρα για την εκλογή προέδρου στη Νέα Δημοκρατία 
Αριδαία , Εύξεινος Λέσχη

Παράνομη κατοχή όπλων στην ΑριδαίαΣυνελήφθη, τη Τρίτη (17-11-2015) το πρωί από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας, 53χρονος ημεδαπός, για άσκοπους πυροβολισμούς και παράνομη κατοχή όπλων και φυσιγγίων.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ1ο ΕΠΑΛ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης ο νέος νόμος “Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις…", που ψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής την περασμένη Πέμπτη και περιλαμβάνει 7 άρθρα για την παιδεία
Το ΦΕΚ: http://sep4u.gr/fek/n4342_2015.pdf

Συναντήσεις Γιάννη Σηφάκη στα Γιαννιτσά
Γιάννης Σηφάκης :  Συνάντηση με Δήμαρχο Πέλλας Γρ. Στάμκο για αναπτυξιακά θέματα, με αντιπρόεδρο ΔΕΥΑΓ, Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών, Λαογραφική Εταιρία «ΦΙΛΙΠΠΟΣ» και Σύλλογο Ποντίων Γιαννιτσών. Συνάντηση με την διοίκηση της ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΑΕ και τους αναδόχους κτηματολογίου Γιαννιτσών και Σκύδρας με προτάσεις για ωρίμανση απαραίτητων νομοθετικών παρεμβάσεων προς όφελος των πολιτών  

(3)