Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015

Καταγγελία για την επίθεση της κυβέρνησης με ΜΑΤ & χημικά στους αγωνιζόμενους αγρότες      Η Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση καταγγέλλει την βάρβαρη επίθεση, που δέχτηκαν οι αγρότες στο συλλαλητήριο της Αθήνας.

       Η κυβέρνηση απάντησε με τη χρήση των ΜΑΤ & χημικών στους διαδηλωτές αγρότες - κτηνοτρόφους - αλιείς και στην αγανάκτησή τους για τα μέτρα ξεκληρίσματος, που αποφασίζει να εφαρμόσει σε βάρος της μικρομεσαίας αγροτιάς σαν προαπαιτούμενα εφαρμογής του ψηφισμένου και από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-Ποτάμι 3ου μνημονίου.
      Οι μικρομεσαίοι αγρότες & κτηνοτρόφοι βγαίνουν στους δρόμους αντιδρώντας στις αντιαγροτικές πολιτικές της κυβέρνησης και της ΕΕ. Δεν πρόκειται όμως να κάμψει την αγωνιστικότητά τους - όπως και όσες φορές οι προηγούμενες κυβερνήσεις, που εφάρμοζαν την ίδια αντιαγροτική ΚΑΠ τη ΕΕ, προσπάθησαν με τη χρήση χημικών να διαλύσουν τα αγωνιστικά μπλόκα της αγροτιάς σε Νίκαια και αλλού σε όλη τη χώρα.  
     Η ΠΑΣΥ καλεί όλους τους αγρότες και κτηνοτρόφους σε όλη τη χώρα να απαντήσουν στον αυταρχισμό της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και δυναμώνοντας τον αγώνα και ενισχύοντας & κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις τους σε πανελλαδικό συντονισμό στην προοπτική απόκρουσης των πολιτικών, που τους καταστρέφουν. 
 ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ 
 ΓΕΓΟΝΟΤΑ 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

7-21