Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

Σε συμψηφισμό με τις δόσεις ρύθμισης οι αχρεωστήτως καταβληθείσες εισφορές

Αν ο δικαιούχος των αχρεωστήτως καταβληθεισών εισφορών έχει υπαχθεί σε καθεστώς ρύθμισης οφειλών, το προς επιστροφή χρηματικό ποσό συμψηφίζεται με τις τρέχουσες δόσεις.Δούσκα Ελένη
Για τον συμψηφισμό ή την επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθεισών εισφορών, τα αχρεωστήτως καταβληθέντα χρηματικά ποσά επιστρέφονται στους αγρότες, κατόπιν αίτησης, μετά την ολοκλήρωση της ετήσιας διαδικασίας εκκαθάρισης που προβλέπεται.

Αποζημιώσεις 28 εκατ. για ζημιές του 2017 σήμερα - Πλέον των 6,5εκ. για τον Νομό μας

Δούσκα Ελένη
Αποζημιώσεις ύψους 28.053.171,08 ευρώ καταβάλλει σήμερα Τετάρτη 7 Μαρτίου ο ΕΛΓΑ σε 15.944 δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ :Ι.ΣΙΦΑΚΗ



 



 ΚΥΡΙΕ Ι.ΣΙΦΑΚΗ εχθές δευτέρα στο  πνευματικό κέντρο σκύδρας  για  πρώτη φορά ήμουν παρόν σε ανοιχτή δημόσια ομιλία ,με κύριο θέμα το μεγάλο πρόβλημα των αγροτών που είναι όμηροι, από την υπόθεση τής Ο.Π ΑΘΗΝΑ,αλλά και την  αναφορά σας  στα υπόλοιπα τρέχοντα προβλήματα των αγροτών.

ΕΛΤΑ Courier: 100 μόνιμες προσλήψεις και αύξηση στους μισθούς

Η διοίκηση της ΕΛΤΑ Courier προτείνει αύξηση μισθών κατά 14%, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου Αντώνη Φειδοπιάστη ενώ ήδη έχουν εγκριθεί 100 μόνιμες προσλήψεις προσωπικού που θα προκηρύξει το ΑΣΕΠ.

GranFondo Alexander The Great 10 και 11 Μαρτίου




 ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΔΕΣΣΑΣ ΚΑΙ ΑΛΜΩΠΙΑΣ για την ημέρα της γυναίκας



Η παγκόσμια ημέρα της γυναίκας γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου, σε ανάμνηση μιας μεγάλης εκδήλωσης διαμαρτυρίας που έγινε στις 8 Μαρτίου του 1857 από εργάτριες κλωστοϋφαντουργίας στη Νέα Υόρκη, οι οποίες ζητούσαν καλύτερες συνθήκες εργασίας, ίσα δικαιώματα και αμοιβές στην εργασία.

Γιορτή της γυναίκας στο ΧΑΡΑΜΑ στο Λυκόστομο Αριδαίας


Εργαζόμενοι «Βοήθεια στο σπίτι»: Ο Βορίδης προανήγγειλε απολύσεις & ιδιωτικοποίηση του προγράμματος



Για απολύσεις και ιδιωτικοποίηση του «Βοήθεια στο Σπίτι» ο τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ Μάκης Βορίδης κατά της διάρκεια σημερινής συνάντησής του με το Πανελλήνιο Συντονιστικό Όργανο των εργαζομένων στο Πρόγραμμα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ στις 12 το μεσημέρι




ΤΙΜΑΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑ ΤΩΝ ΚΟΛΙΓΩΝ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ

Δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί του Στουρνάρα και της συζύγου του…

με εντολή της Εισαγγελίας…

(3)