Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Και αύριο κλειστά τα σχολεία

Όλα τα σχολεία στον πρώην δήμο Εξαπλατάνου,Σαρακηνούς,Προμάχους,Σωσάνδρα,Γαρέφι,Νεοχώρι  και Βορεινό θα παραμείνουν κλειστά τη Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου. Για τα υπόλοιπα σχολεία  θα ληφθεί απόφαση το πρωί στις 06. 30

Στο ένα μέτρο έφτασε το χιόνι

Το ένα μέτρο έφτασε το χιόνι σε ορεινά χωριά της ΄Εδεσσας και της Αλμωπίας.Η χιονόπτωση άρχισε μετά τα μεσάνυκτα  και ήταν πολύ πυκνή  με αποτέλεσμα να φτάσει  μέχρι και ένα μέτρο . Μάλιστα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο , αλλά σε κάποιοα στιγμή το γύρισε προσωρινά σε βροχή και στη συνέχεια πάλι  σε χιόνι

Σε λίγο η απόφαση για την λειτουργία των σχολείων τη Τετάρτη

Σε μία ώρα περίπου πρόκειται να ληφθεί η απόφαση για την λειτουργία ή μη των σχολικών μονάδων του Δήμου Αλμωπίας για αύριο Τετάρτη 8  Φεβρουαρίου, Σήμερα αρχικά δεν λειτούργησαν αρχικά τα σχολεία στον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου , τους Σαρακηνους και του Προμάχους . Αργότερα αποφασίστηκε η διακοπή των μαθημάτων και στα υπόλοιπα σχολεία του Δήμου .

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα έμεινε για 4 ώρες περίπου απ'ο τις 08.20 εως τις 12,00 η Αριδαία και πολλά χωριά της Αλμωπίας , λόγω βλάβης .

Συνεχίζονται τα προβλήματα με το blog μας

Αύριο Τετάρτη αναμένεται να αποκατασταθούν τα προβλήματα με την κανονική ροή της ειδησεογραφίας στο blog  μας. Ζητάμε για μια ακόμα φορά την κατανόησή σας και σας ευχαριστούμε για την σταθερή προτίμησή σας.

Κλειστά σχολεία της Αλμωπίας

Με απόφαση του Δημάρχου Αλμωπίας  Δημήτρη Πασόη κλειστά θα παραμείνουν σήμερα Τρίτη
τα σχολεία όλω ντων βαθμίδων στον πρήν Δήμο Εξαπλατάνου, Σαρακηνών και Προμάχων λόγω των καιρικών Συνθηκών

(3)