Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014

Προτάσεις της ΟΝΝΕΔ Πέλλας για μείωση της φορολογίας 
Με επιστολή στον Υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη,  την οποία υπογράφει ο πρόεδρος Απόστολος Κοσκερίδης, η ΟΝΝΕΔ Πέλλας κατέθεσε δέκα προτάσεις για μείωση της φορολογίας και λοιπές ρυθμίσεις

Επιστρέφει, αλλά ως Νέος Αετός ΣκύδραςΜε το όνομα Νέος Αετός Σκύδρας επιστρέψει στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νομού Πέλλας η ιστορική ομάδα της Σκύδρας.

Ιορδάνης Τζαμτζής: «ΝΕΑ ΚΑΠ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ» 

Προτάσεις κατέθεσε ο Βουλευτής Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής για τον Εθνικό Φάκελο για τη Νέα ΚΑΠ προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Καρασμάνη Γιώργο, τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κουκουλόπουλο Πάρι και τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων κ. Μελά Δημήτριο.

1 - 2 Αυγούστου το Πάικο FestivalΣχεδόν μετά από έναν χρόνο το Πάικο Festival δίνει ξανά ραντεβού με τον κόσμο του, στις 1 και 2 Αυγούστου (Παρασκευή και Σάββατο αντίστοιχα) στην περιοχή του Προδρόμου Αριδαίας.

Σε δίκη για απάτη παραπέμπεται ο ιδιοκτήτης της ΑΓΝΟ...

Σε δίκη για απάτη παραπέμπεται ο ιδιοκτήτης της ΑΓΝΟΚατηγορείται για οφειλή ύψους 1 εκατ. ευρώ...


Ο ιδιοκτήτης της γαλακτοβιομηχανίας ΑΓΝΟ, Νίκος Κολιός, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, παραπέμπεται σε δίκη.

Ο επιχειρηματίας θα...

Χιλιάδες υψωμένες γροθιές για τις καθαρίστριες...

No 679503
ΦΩΤΟ...
Αν και το θέμα αυτό δεν έπαιξε από κανέναν απο τους τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας ....
Πλημμύρισε χθες βράδυ η πλατεία Συντάγματος από ανθρώπους κάθε ηλικίας στη συναυλία αλληλεγγύης με τη Χαρούλα Αλεξίου, για τις καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, που συνεχίζουν να αγωνίζονται καθημερινά επί έντεκα ολόκληρους μήνες.
        
Δυναμικό "παρών" έδωσαν...

Κάθε μήνας και ραβασάκι της Εφορίας μέχρι το τέλος του έτους...Θα ζούμε για την εφορία

7-21