Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Σκέφτονται επέκταση στα γραφεία του Συλλόγου Κυνηγών ΟΙ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ 
Χώρους από τα γραφεία που χρησιμοποιεί ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αλμωπίας πρόκειται να ζητήσει η Ιστορική Λαογραφική Εστία    ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ.

Τέλη κυκλοφορίας
Υπερπολυτελές 4χ4,

Διπλάσιάζονται τα αρδευτικά τέλη στον Δήμο ΑλμωπίαςΣτον διπλασιασμό των αρδευτικών τελών με ελεύθερη ροή από 4 σε 8 ευρώ αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας.

Το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Aλμωπίας

Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων του 1ου Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Δήμου Αλμωπίας με τίτλο «Χριστούγεννα στην μαγική Αλμωπία»:

ΧXSmile «Χαρίζουμε Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα 2015»ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ (ΔΗ.Κ.Ε.Α.)
ΣΥΓΚΕΝΡΤΩΝΟΝΤΑΙ
 τρόφιμα, φάρμακα και παιχνίδια για  πακέτα αγάπης σε όσους   έχουν ανάγκη.

Απειλές κατά αθλητικογράφου στη Πέλλα

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Πέλλας. Η αθλητικογράφος Χαρούλα Ματεντζόγλου ,καταγγέλλει απειλές , ενώ αναγκάστηκε να καταγράψει το γεγονός στην Αστυνομία. Είναι κρίμα  να συμβαίνουν  τέτοια περιστατικά

«ΚΟΛΙΝΤΑ 2015» στην Κεντρική Πλατεία ΓαλατάδωνΗ Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού & Ανάπτυξης Πέλλας
και η Εταιρεία Αστικού Πολιτισμού «ΦΙΛΙΠΠΟΣ» Γαλατάδων,

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, στις 9.00 το βράδυ, στον πεζόδρομο Γιαννιτσών, οι Imam Baildi !!!Μεγάλη συναυλία και ξεφάντωμα με το γνωστό συγκρότημα

Παράταση για Υφιστάμενες κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις χωρίς Άδεια ΕγκατάστασηςΑπό τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Πέλλας ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με το Άρθρο 12 του νόμου 4351/2015 (ΦΕΚ 164Α'/04-12-2015) «Βοσκήσιμες γαίες Ελλάδας και άλλες διατάξεις» δίδεται χρονική παράταση διάρκειας 18 μηνών για την έκδοση Άδειας Εγκατάστασης σε υφιστάμενες κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις που λειτουργούν χωρίς Άδεια Εγκατάστασης.

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας με τον Περιφερειακό Διευθυντή Α’βάθμιας και Β’βάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής ΜακεδονίαςΟ Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης είχε συνάντηση  τη Πέμπτη (17/12), στο γραφείο του στο Διοικητήριο, με τον Παναγιώτη Ανανιάδη, Περιφερειακό Διευθυντή Α’βάθμιας και Β’βάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Νέο ιστορικό μυθιστόρημα από τις Εκδόσεις Μολύβι"ΜΑΤΘΙΛΔΗ" της Βασιλικής Κούτρη
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ  Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 18:00 στο Hotel Lidra (Κύπρου 26), στην Αριδαία

Πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ αποζημίωση ζητάν ο Σταύρος Τουφεγγόπουλος και η κόρη του

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΧΟ ΤΣΑΝΤΑΛΗ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ

Συνάντηση Γιάννη Σηφάκη με Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ για τις εκτιμήσεις ζημιών στο βαμβάκι 

  Πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Προέδρου του ΕΛΦΑ Φάνη Κουρεμπέ, του Αντιπροέδρου του ΕΛΓΑ Αθανάσιου Ζανιά και των βουλευτών Πέλλας Γιάννη Σηφάκη και Ημαθίας Χ. Αντωνίου, Φ. Καρασαρλίδου, Γ. Ουρσουζίδη κυρίως για θέματα εκτίμησης ζημιών λόγω βροχοπτώσεων στο βαμβάκι στους Νομούς Πέλλας και Ημαθίας.

Μετά από ουσιαστική συζήτηση αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

Τα εκλογικά κέντρα της Πέλλας στις εκλογές της Νέας Δημοκρατίας

 Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου θα διεξαχθούν οι Εκλογές για την ανάδειξη νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ «Απόφαση εμπαιγμός για το επίδομα στους παραμεθόριους και προβληματικούς Νομούς»       Μπροστά στην κατακραυγή που ξεσήκωσε η απόφαση για αποχαρακτηρισμό ως προς το επίδομα, Νομών όπως η Πέλλα, που έχει χαρακτηριστεί με Νόμο παραμεθόριος και προβληματικός στο σύνολό του, η Κυβέρνηση αναγκάστηκε την τελευταία στιγμή να αποσύρει το άρθρο 19.

(3)